A legstrandosabb hétvége jön - vigyél menő szatyrot!
Címlap / Szépség-Egészség / A legstrandosabb hétvége jön - vigyél menő szatyrot!

A legstrandosabb hétvége jön - vigyél menő szatyrot!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Letündökölt már az ormótlan, merev falú hűtőtáskák és a nejlonszatyrok kora. Aki ma menő szeretne lenni a strandon, számtalan izgi táskából válogathat! Néhány csodálatos darabot hoztunk most a nyár talán legforróbb hétvégéjére!  

 Minden színben kapható szalma és textil variációjú, divatosan élénk színű táska, amit akár az utcán is viselhetsz, ott lapulhat az alján egy papucs, egy flakon naptej és egy szuper bikini a strandoláshoz – talán még egy törölköző is az aljára fér. Ha mégsem, viselj olyan kendőt, melyet szükség esetén ráteríthetsz a napozó ágyra a strandon … 
 
 
Az anyagok egészen változatosak – a régi molinóból készített egyedi dizájntól kezdve az iparművész darabokig szinte mindegy, hogy mi van nálunk, a lényeg, hogy ne legyen „tucat holmi”. Érdemes hát inkább az egyedi dolgokat kínáló vásárokon körbenézni és nem a hypermarketek egyforma és olcsó kínálatában egy rosszabb minőségűt venni, ami minden második strandolónál visszaköszön majd. 
Válassz horoszkópos, cicás, vagy éppen a hobbydnak megfelelő, csak téged jellemző árnyalatot és mintát! Az egyediség és a minőség a fontos! 

 
 
 
A legklasszabb szerintünk akkor is a horoszkópos tatyi! Szerinted melyik a legszebb?? 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3006 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x