Ciki vagy trendi a szemöldököd?
Címlap / Szépség-Egészség / Ciki vagy trendi a szemöldököd?

Ciki vagy trendi a szemöldököd?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Milyen a mai szemöldök trend, kinek mi áll jól, és hogyan hozd helyre, ha egyszer - egy másik divathóbort miatt - már tönkretetted a tiédet? A szénfekete "kifli szemöldöktől" a kávébarna finom száltechnikáig. 

A szemöldök adja a keretet az arcodnak felülről.  Ha illik hozzád, akkor harmonikus, szép és a Te szépségedet is kiemeli.  Ha nem illik hozzád a formája, a bozontjai vagy a színe, akkor viszont még nevetségessé is tehet.

A szemöldök szerepe – eredetileg – az, hogy ne folyjék az izzadtság a szemedbe. Ezen túl azonban egészen sokat árul el a viselőjéről is. A szemöldök ugyanis, ahogyan az arcod többi vonása is, tükrözi a személyiségedet!

A sztárok képei alapján Te magad is megnézheted, hogy milyennek látnak mások:

Mi a trendi és divatos ma?
Ma a szép ívű, szedett szemöldök a divat – de se túl vékony, se túl vastag ne legyen! Legyen viszont ápolt, gondozott, illeszkedjen az arc formájához és a haj színéhez.

A színe:
A szőke hajhoz ne válassz fekete szemöldököt, mert a pillantásod túl markáns lesz, és ráadásul öregebbnek tűnsz a korodnál!

A barna hajhoz barna szemöldök, a feketéhez sötét barna, a szőkéhez szőke, a vörös hajhoz szintén barnás vörös szemöldök szín illik.

A szemöldök íve:
Ha el akarjuk kerülni a diszharmonikus, groteszk vagy szomorú szemöldököt, akkor a  szemöldök vége semmiképpen nem lehet alacsonyabbra lekanyarítva, mint az arc középvonalához közelebb eső eleje.

A hossza:
A szemöldök hossza sem mindegy: ha túlhúzod,  akkor szomorúvá varázsolja a tekinteted. Régi szabály, hogy a szemöldök az orr és a szemzug vonalától induljon, és a lehajló vége épp a szemsarok és az orrcimpa vonalának meghosszabbításában végződjön.

Tetoválás eltávolítás lézerrel és új sminktetoválás: szemöldök, szemhéj: Magyar Zsuzsa, Madonna Szépségközpont


Mit tehetsz, ha át akarod formálni a szemöldököd?
Trendek jöttek, mentek, és ha alkalmazkodtál, akkor elképzelhető, hogy most „helyreállító” praktikákra lesz szükséged. Amikor a leheletvékony szemöldök volt a divat, sokan kiszedték a sajátjukat, sőt, ceruzával adták meg neki a vékony ívet. Csakhogy a kiszedett szálak nem nőnek vissza minden esetben, így a folyton vékonyra szedett szemöldök 30-40 éves korra szinte teljesen kikophat. Szerencsére ma már nem kell elkeseredni, ugyanis nagyon profin helyreállítható a szemöldök, és végre újra magabiztos lehet a tulajdonosa.

A Madonna Szépségközpont vezetője, Magyar Zsuzsa Long Time Liner sminktetoválás specialista elmesélte, hogy ma a legtöbben „Angelina Jolie szemöldököt akarnak!”

„A magyar nők többsége kerek arcformájú. Így Angelina Jolie szemöldök-formája valóban sokuknak éppen passzoló választás lehetne. Ez a szemöldök szépen ívelt, nem túl vastag, nem is vékony, gondozott, épp harmonikus. De hogy ízlésünket mennyire formálja a divat, az mutatja, hogy Angelina szemöldöke a kívánt forma, bárhogy is változtatja a sztár…  A vendégeink zöme ma az ő fotójával tér be a szalonunkba. Szerencséjükre a sminktetoválás ma már olyan kifinomult, hogy a természetes hatást is vissza tudja adni, és így képes újjá varázsolni a legreménytelenebb, elrontott szemöldököket is!”


A Madonna Szépségközpont fotói alapján erről valóban meggyőződhetsz, és ha Te magad is szeretnéd kijavíttatni elrontott szemöldöködet, akkor láthatod, van remény, a legextrémebb helyzetek kijavítására is:
Ha meg akarod tudni, hogy melyik sztár szemöldökéhez hasonlít a Tiéd, és így mi jellemző rád, csak siess át a facebookra!


További információk:
Magyar Zsuzsa
vezető kozmetikus
sminktetováló specialista
Madonna Szépségközpont
tel: 20/953-55-53
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 10009 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x