Augusztusi asztrológia - stílus és divattrendek
Címlap / Szépség-Egészség / Augusztusi asztrológia - stílus és divattrendek

Augusztusi asztrológia - stílus és divattrendek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Milyen ruhában érezzük jól magunkat? Vajon melyik napokra való a kényelmes papucs és mikor kerül majd elő az elegáns-dögös szerkó? Asztrológiai előrejelzés augusztusra!  

A hónap elejét – köszönhetően a Vénusz – Szaturnusz trigonnak – a visszafogott stílus határozza meg. A legkedvezőbb az egyenes szabásvonal, minimális díszítésekkel. Egyszerre maximum két színt viseljünk, így rendezettnek, összeszedettnek érezzük magukat. A fehér-fekete összeállítás, illetve a sötétkék a legelőnyösebb. Óvakodjunk a nagy mintáktól, „virágözön” ruháktól!
Érdemes ezt a tengerészes összeállítást megnézni, mert a mostani hangulatot tükrözi! >>

A sminkben a kifejező összeállítások idejét éljük, - reggel dobjunk fel egy grafitszürke árnyalatot a szemhéjunkra, sötét szempillaspirállal kombinálva. Ajkainkra elég egy natúr szájfény.


Augusztus középső harmadától már szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. A Vénusz – Neptunusz trigon a romantikát hozza be a mindennapokban. Vegyük elő hosszú, csipkés, virágmintás ruháinkat. Ha nyaralunk, akkor elmaradhatatlan kellék a fehér szalmakalap. A pasztell árnyalatokat minden mennyiségben viselhetjük, különösen a baba kék és a rózsaszín dominál.
A sminkben a természetesség a nyerő, natúr színek, a rózsaszín, pasztell lila a legelőnyösebb. A lényeg a nőiesség, felejtsük el a nadrágot, most a szoknya a kedvező.Hónap közepétől a lehengerlően eredeti stílus kedvező
, - a Vénusz fényszög kapcsolatban áll a Plútóval és az Uránusszal. A lényeg az egyediség, és a szexis kisugárzás. Ha jól érezzük magunkat kihívó, sokat sejtető darabokban, akkor használjuk ki az időszakot. Az önkifejezés is teret kaphat! Felvehetünk neon színeket, de a csábító vörös is telitalálat lesz!
Ha minden vágyunk, hogy rövid, extrém vágást kérjünk a fodrásztól, akkor most tegyük meg!
Alkalmazhatunk világoskéket szemhéjpúderként, de előnyös a kifejező „füstös” szem is!


Hó végén ismét a praktikus, kényelmes holmik jönnek szóba, (Vénusz – Szaturnusz kvadrát). Nem is tudjuk elviselni magunkon a feszengős ruhákat, feltűnő ékszereket. Vegyük elő a gardróbból a legkényelmesebb halásznadrágokat. Ehhez viseljünk egyszerű, lehetőleg egyszínű felsőt. A világosszürke, fehér, fekete, grafit, sötétkék árnyalatok kedvezőek.


A sminkünk legyen minimális, szorítkozzunk a szájfényre, szemceruzára, nincs is másra szükségünk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2755 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x