Vegafesztivál - több mint gasztronómia
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Vegafesztivál - több mint gasztronómia

Vegafesztivál - több mint gasztronómia

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A Vegetáriánus Fesztivál évek óta többről szól, mint a különféle étkezési irányzatok bemutatásáról. A szellemi táplálékra vágyók is csemegézhettek a számos érdekes előadás, workshop és terápia közül. 

 

Rendezvénynaptár
A vegetáriánus táplálkozásnak ma már számos, sokszor egymásnak is ellentmondó válfaja létezik, így nem csoda, hogy annyi kritikát kapnak a különféle - főként a szélsőségesebb - irányzatok. Az idén XVI. alkalommal megrendezett Vegetáriánus Fesztivál igyekezett lépést tartani mindezzel és szakértőket megszólaltatni az egyes területekről, hogy mindenki maga dönthesse el, számára melyik módszer a legoptimálisabb. Előadásokból és termékkóstolókból nem is volt hiány.


A gyakran teltházas előadások mellett a saját élményre, tapasztalatra, egyéni fejlődésre vágyók jónéhány önismereti workshopon és spirituális csoporton vehettek részt, és kérdéseikkel, problémáikkal a számos tanácsadó egyikét is megkereshették az asztrológustól a Bach-virágterapeután keresztül a természetgyógyászokig.


Mint minden évben, idén is alkalom nyílt arra, hogy egy jót mozogva kikapcsolódjunk: kipróbálhattuk a zumbát, jógát, a szakrális körtáncot vagy a bodyworköt. Mindkét napot különleges koncert zárta, szombaton Bagdi Bella adott koncertet pozitív megerősítésekkel tarkított dalokkal, vasárnap pedig Harcsa Veronika.


A legkisebbekre is gondoltak a szervezők: a gyermekkel érkezőket nemcsak a Baba-mama szoba színes programjai, hanem a csupaszínes játszósarok is várta.


 
 
[ 2668 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x