Vegafesztivál - több mint gasztronómia
Címlap / Szépség-Egészség / Vegafesztivál - több mint gasztronómia

Vegafesztivál - több mint gasztronómia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-31

A Vegetáriánus Fesztivál évek óta többről szól, mint a különféle étkezési irányzatok bemutatásáról. A szellemi táplálékra vágyók is csemegézhettek a számos érdekes előadás, workshop és terápia közül. 

A vegetáriánus táplálkozásnak ma már számos, sokszor egymásnak is ellentmondó válfaja létezik, így nem csoda, hogy annyi kritikát kapnak a különféle - főként a szélsőségesebb - irányzatok. Az idén XVI. alkalommal megrendezett Vegetáriánus Fesztivál igyekezett lépést tartani mindezzel és szakértőket megszólaltatni az egyes területekről, hogy mindenki maga dönthesse el, számára melyik módszer a legoptimálisabb. Előadásokból és termékkóstolókból nem is volt hiány.


A gyakran teltházas előadások mellett a saját élményre, tapasztalatra, egyéni fejlődésre vágyók jónéhány önismereti workshopon és spirituális csoporton vehettek részt, és kérdéseikkel, problémáikkal a számos tanácsadó egyikét is megkereshették az asztrológustól a Bach-virágterapeután keresztül a természetgyógyászokig.


Mint minden évben, idén is alkalom nyílt arra, hogy egy jót mozogva kikapcsolódjunk: kipróbálhattuk a zumbát, jógát, a szakrális körtáncot vagy a bodyworköt. Mindkét napot különleges koncert zárta, szombaton Bagdi Bella adott koncertet pozitív megerősítésekkel tarkított dalokkal, vasárnap pedig Harcsa Veronika.


A legkisebbekre is gondoltak a szervezők: a gyermekkel érkezőket nemcsak a Baba-mama szoba színes programjai, hanem a csupaszínes játszósarok is várta.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3090 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x