Asztrodivat - mit viselj szeptemberben?
Címlap / Szépség-Egészség / Asztrodivat - mit viselj szeptemberben?

Asztrodivat - mit viselj szeptemberben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

A csillagok állása meghatározza, milyen teendőinket érdemes előtérbe helyezni, milyen tevékenységeknek kedveznek az aktuális fényszögek. Szeptemberi divattrendek a Vénusz bolygó jegyében! 

Szeptember elején a praktikus, hétköznapokban is hordható viselet lesz kedvező. (Vénusz kvadrátban áll a Szaturnusszal). Most tegyük félre a csábítóan nőcis darabokat, a legfontosabb, hogy egész nap kényelmesen érezzük magunkat. Annyi munkánk és teendőnk lesz, hogy az összeszedettséghez szükség van a megfelelő komfortérzetre. Ideális megoldás a grafitszürke vászonnadrág - fehér blúz párosítás. Az egyhangúság ellensúlyozására kiváló, ha egyedi, bohókás kiegészítőket használunk. Vegyük elő a „pakolós” táskánkat, amiben kényelmesen elfér a határidőnaplónk és minden más, amire egész nap szükségünk lehet.

A sminkben az őszies színek kerülnek előtérbe, kedvező a barna és annak minden árnyalata.


A hó középső harmadában már ismét megengedhetjük magunknak a rikító színeket, nagy mintákat. ( A Vénusz trigonban áll az Uránusszal). Valójában nincs szabály, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a ruhánkban. Ha őszi darabokat vásárolnánk, akkor vadásszunk a különleges stílusú ruhákra. Továbbra is fontos a kényelem, sok programunk lesz, különösen a baráti találkozók kapnak teret. Egy mintás blúz, hosszú vászonszoknyával kiváló választás.

A sminkben a barna szeműeknek kedvez az időszak: Ők előnyösen használhatják a világoskék szemhéjpúdert. Teret kaphat a narancs, natúr színű szájfény.


A hó utolsó harmada a csábításnak kedvez. (A Vénusz szextilben áll a Jupiterrel, de kvadrátban a Marssal). A szép őszi időben még előkerülhetnek a miniszoknyák, lenge blúzok. Egy csinos, mintás ruha is kedvező választás, a lényeg, hogy mindent megmutasson, amin megakadhat a szem. A mélyen dekoltált darabok most biztos sikerre számíthatnak. Használjuk a pirosat, narancssárgát, lilát!

A sminkben a hosszú, ívelt szempillák aratnak sikert. A hatást fokozhatjuk egy sötét szemhéjtus használatával! Az érzéki ajkak idejét éljük - hódít a nedves hatású vagy csillogó szájfény.Szöveg: Kunsay Melinda
Képek: Polyvore
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2953 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x