Divatőrület a neten is
Címlap / Szépség-Egészség / Divatőrület a neten is

Divatőrület a neten is

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-26

Egy reggeli kávé mellett, pár perc alatt akár több száz terméket böngészhetünk végig anélkül, hogy kilométereket rónánk le a zsúfolt plázákban, mindezt sorbanállás nélkül. 

Az elképesztő ütemben növekvő és egyre népszerűbb internethasználattal kapcsolatban megoszlanak a vélemények, egy azonban vitathatalan: a világháló elsöpri a földrajzi határokat, és rengeteg időt spórolhatunk vele. Ez igaz a vásárlásra, sőt akár a gardróbjaink feltöltésére is.


A webshopokon található rengeteg információ, termékleírás, nagyfelbontású, nagyítható képek, a visszavásárlási garancia, a biztonságos bankkártyás fizetés vagy az utánvétes csomagátvétel mind mind a kényelmünket szolgálja. A hihetetlen árakról és kínálatról nem is beszélve.

Ezért is vált Kelet-és Közép-Európa legnagyobb online vásárlói közösségévé a FashionDays, és lett méltán népszerű a divatkedvelők körében. A eredetileg svájci alapítású, 6 országban működő cég 2010-ben jött létre itthon fashiondays.hu weboldalával, és mára már közel 2,5 milliónyi Fahion Days felhasználó számára tette elérhetővé a D&G, Calvin Klein, Chloé vagy például az itthon kevésbé ismert Café Noir, Shutz, Etiquette és még számos designer márka kollekcióinak darabjait.


Most megújult weboldallal, több szűrési lehetőséggel, és az elkövetkezendő hetekben is a legnépszerűbb márkák akcióival várja a Fashion Days régi és új tagjait. Ilyen például Pepita Perez, Diesel, Gas, Ed Hardy, Vero Moda, Timberland vagy Galliano.

Három egyszerű oka van annak, hogy a Fashion Days tagok száma egyre nő: az akár 50-80 %-os kedvezmények, a gyakran Magyarországon elérhetetlen márkák széles kínálattal, valamint a netes vásárlás kényelme. Egy reggeli kávé mellett, pár perc alatt akár több száz terméket böngészhetünk végig anélkül, hogy kilométereket rónánk le a zsúfolt plázákban, mindezt sorbanállás nélkül.


Ezek az előnyők minden divatimádó számára kulcsingerként hatnak: aki egyszer elkezdi, nem szívesen tér vissza a régi módszerhez.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2938 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x