Paralízis: van kiút!
Címlap / Szépség-Egészség / Paralízis: van kiút!

Paralízis: van kiút!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Súlyos, olykor gyógyíthatatlannak tartott betegségekből is meg lehet gyógyulni, ahogy azt Bea története is mutatja. Balázs István természetgyógyász új rovata minden csütörtökön! 

Bea sajnos paralízissel született. Lábai térdnél kifordultak, mivel nem tudták teljesíteni feladatukat, így a lány tolókocsiba kényszerült. Amikor egy nap rám találtak, édesapja hozta be a rendelőmbe. Megvizsgáltam, s rájöttem, ízületeinek gyengesége az ok. Ekkor azonban már túl volt nyolc műtéten. Elkezdtük a kezeléseket, amiket nem bízhattam rá a hozzátartozókra, mivel nagy figyelemre, és még több energiára volt szükség.
Bea hozzá kitartóan itta a felírt gyógyteákat, változtattunk táplálkozási szokásain, és az otthoni feladatokat is zokszó nélkül végrehajtotta.
Repültek a hetek, s ekkor már heti egy alkalommal végeztem el a kezeléseket. A kilencedik héten aztán megtörtént a várva várt áttörés. Bea végre saját lábán jött be a rendelőmbe, szülei kezét fogva. Csodálatosan jó érzés fogott el ennek láttán, s természetesen megdicsértem kitartását, s együtt örültünk, hogy ez a kitartás meghozta a várt eredményt.


Mindenkinek van valami gyengéje, így Beának is. Mivel nagyon szereti a csokit, egyezséget kötöttünk. Akkor kapja meg ezt a csemegét, ha elsétál édesanyjával a boltba, amely 250-300 méterre van lakásuktól. Örömmel belement, mivel ha valaki fogta a kezét, napról napra több lépést tudott már megtenni. A kezelés következő hat hónapja már gyerekjáték volt.
Egy napon aztán megszólalt a telefonom. Felvettem, és meglepődtem. Bea hívott. Megkérdeztem, hogy érzi magát, mire ő boldogan mondta: egyedül van otthon, saját lábán ment a telefonhoz, és miközben beszélgetünk, akkor is ott áll a készüléknél. Elállt a szavam, aztán csak ennyit mondtam neki: látod, elértük, amire már annyira vártál!

Egy nap a szeretet jegyében - természetgyógyászat és spiritualitás >>>

Balázs István
Okleveles Természetgyógyász
T.+3630 934 6638
www.eletpalca.hu

Kép: FreeDigitalPhotos
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3938 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x