Őszi újrakezdés és feltöltődés
Címlap / Szépség-Egészség / Őszi újrakezdés és feltöltődés

Őszi újrakezdés és feltöltődés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Az ősz az újrakezdés, a feltöltődés időszaka. Ilyenkor a pihentető nyár után ismét belevetjük magunkat a munkába, elkezdődik az egyetem és újra vár az iskolapad, amit nem csak lelkileg, de testileg is érdemes feltöltődve kezdeni. Használd ki velünk az októberi indián nyarat, hogy újra a legjobb formádat hozd! Ne feledd, ősszel érdemes magad energiával feltölteni és megelőzni a "téli depressziót", a nátha, influenza és kellemetlen vírusokat! 

Lassan borúsra és szürkére fordul az időjárás, és az őszi bátortalan napsütés után a tél is beköszönt. Ilyenkor egyre jobban vágyunk arra, hogy az energiával telített nyári időszak után valami továbbra is mozgásban tartson minket, annak ellenére, hogy bizony kezdődik a tanulás, a kemény munka időszaka, ami mellett sajnos nincs mindig idő testünk és lelkünk harmóniájának megteremtéséhez. Az őszi-téli étrendre is fel kell készítenünk szervezetünket, hiszen ilyenkor sokkal nehezebb ételek és kevesebb gyümölcs és zöldég választék kerül az asztalra. Testünk-lelkünk feltöltődésének érdekében kezdjük egy célzott programmal az őszi időszakot!
Igazi formába lendülésre van szükség, amihez a Pilisszentivánon található Napsugár Életház egy remek programot ajánl október 5-e és 12-e között!

A Napsugár Életház karcsúsító programját, az egészséges és könnyített étrend, szépítő kezelések, a mindennapi fizikai mozgás és a Pilis energiái támogatják! A házban eltöltött idő a pihenés és kikapcsolódás mellett kiváló alkalom az életmódváltásra is. A szezonálisan energetizáló szőlőre is építünk, E-vitamin koktéllal és szőlőmag olajjal kezdjük meg az energiák áramoltatását.


Mit kapunk ettől az egy hetes karcsúsító programtól?  A reggeli zsírégető, anyagcsere fokozó után tornákat, délután kinti túrák és 3 alkalommal beiktatott intenzív nordic walking edzések váltják, melyeket speciális fenék és combformáló gyakorlatokkal egészítünk ki.  A test karbantartását emellett további nyirok-, frissítőmasszázsok, anyagcsere-fokozó és zsírégető testtekercselések, valamint illóolajos szaunázások támogatják. Az Angyalok konyhájának karcsúsító menüje a szezonálisan fellelhető, friss zöldekre és vitaminokra épül és speciálisan összeállított vegetáriánus és csökkentett kalóriájú étrendet biztosít a résztvevőknek. A hét különlegességei közé tartozik a 3 alkalommal megrendezett dinamikus flow-jóga „szeánsz”, az „irányítottan szabad” akvarellfestés, illetve a helyes testi és tudati táplálkozásról szóló "kerekasztal" beszélgetések, ahol az egyes diéták rejtelmeiről, tévhitekről és holisztikus táplálkozásról is esik majd szó és dietetikus segítségével egyénre szabottan is kitaláljuk, kinek-melyik diéta lehet a legsikeresebb. Az októberi programon résztvevők megismerkedhetnek az alakformálás művészetével, a zsírégető és tonizáló Body Arttal is, mely a nyújtás és erősítés legújabb trendje és 3 alkalommal karcsúsítja a résztvevők testét. Búcsú-ajándékként, minden résztvevő kellemes-ragyogó sminkben részesül, és sminkelési praktikákkal gazdagodik a Bobbi Brown magyarországi csapatától, hogy a hölgyek még sugárzóbb szépségként térjenek vissza a hétköznapokba.Októberben tehát formát bontunk! 
Válaszd a Napsugár Életház, élettel teli karcsúsító programját, magadért, barátokért, egy testi és lelki fröccsért, hogy kiegyensúlyozottan vészeld át a hidegebb időket!

Részletek a Napsugár Életház honlapján találhatók: www.napsugarelethaz.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3409 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x