Öltözz színekbe - őszi ragyogás a divatban
Címlap / Szépség-Egészség / Öltözz színekbe - őszi ragyogás a divatban

Öltözz színekbe - őszi ragyogás a divatban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-05

A borongós őszi napok hangulatán az öltözködésünkkel is tudunk valamicskét javítani. Használjuk ki az őszi divatszínek, a meleg narancsos, bordós, pirosas árnyalatok, a pompás kékek és zöldek hangulatjavító hatását! 

A sárga az idei ősz egyértelmű favoritja, hiszen az őszi természetre, a hulló falevelekre és az utolsó melengető napsugarakra emlékeztet. Az összes meleg színt hordhatod hozzá a bézses, barnás árnyalatoktól kezdve a bordóig és vörösig.


A hűvösebb színpaletta kedvelőinek jó hír, hogy a ragyogó kékek is előkelő helyen szerepelnek idén a színpalettán. Nemcsak az elegáns szürkével kombinálhatók – bár munkahelyre és hivatalos alkalmakhoz ez az ideális -, hanem pirossal, naranccsal, zölddel is, ez esetben a hatás bohémabb és vidámabb.


A zöld elegáns oldalát hangsúlyozhatjuk, ha nemes anyagokat, szőrmét és bőrt választunk hozzá a kiegészítők tekintetében. Remekül illik hozzá a leopárdminta is!


A barna és a narancs különféle árnyalataival melegséget csempészhetünk a hűvösebb napokba is. Különösen jól mutatnak mellé a vintage stílusú kiegészítők.Képek: Polyvore
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3857 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x