Tisztulás a vesék gyógyításával
Címlap / Szépség-Egészség / Tisztulás a vesék gyógyításával

Tisztulás a vesék gyógyításával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

A vese az egyik legfontosabb kiválasztószervünk, szerepe a méregtelenítésben elengedhetetlen. A vesekő és a vesegyulladás is jól gyógyul a reflexológiás kezeléssorozat hatására. Balázs István természetgyógyász rovata. 

Egy idősebb hölgyet, Editet, amikor megismertem, igen túlsúlyosnak találtam. Mint kiderült, a teste tele volt vízzel. A vesék reflexzónái rendkívül érzékenynek mutatkoztak.
Mindkét lábát 5 percig masszíroztam, s azt ajánlottam, odahaza maga is csinálja.

A következő napon csörgött a telefonom, s Edit ezt mondta:
„Képzelje, alig értem haza, fájdalmat éreztem a húgyvezetékben. Természetesen rögtön sejtettem, hogy a köveim elmozdultak helyükről. Megszültem négy teljes követ. Azóta minden két órában vizelnem kell, s már két kilóval könnyebb vagyok.”
Edit tehát meggyógyult.


Balázsnál a pszoriázis egy vesemedence-gyulladás után lépett fel. Egymást váltották a jelentkező bajok. A kenőcsök, fürdők semmit nem használtak. Két hónapi intenzív masszázs után elkezdték a vesék a méreganyag kiválasztását. Elképzelhetetlen, hogy mi minden hagyta el a testet. A vizelet kávészínű lett, és ha állni hagyták, leülepedett a „kávézacc”. Tíz hónapig tartott a nagy tisztogatás, és csak ezután kezdődhetett a bőr újra felépítése.

Bár néha eltart egy darabig a gyógyulás, de a fenti esetek is bizonyítják, hogy türelemmel, kitartással és egy szelíd természetgyógyászati módszerrel orvosolhatók a betegségek.

Balázs István természetgyógyásszal legközelebb november 10-én találkozhatsz ezen a rendezvényen >>>

Balázs István
Okleveles Természetgyógyász
T. +3630 934 6638
www.eletpalca.hu

Kép: rajcreationzs - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6291 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x