Asztrodivat - mit viselj novemberben?
Címlap / Szépség-Egészség / Asztrodivat - mit viselj novemberben?

Asztrodivat - mit viselj novemberben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-01

A csillagok állása meghatározza, milyen teendőinket érdemes előtérbe helyezni, milyen tevékenységeknek kedveznek az aktuális fényszögek. Novemberi stílus- és divattrendek a Vénusz bolygó jegyében! 

Hó elején a Vénusz szemben áll az Uránusszal és kvadrátban áll a Plútóval. Ötvözzük a kényelmet a szexi kisugárzással. Itt az ideje, hogy elővegyük a mutatós farmert. Ehhez remekül passzol egy csini kockás vagy pöttyös blúz. Most hordhatjuk a cuki állatkás, - cicás, kutyusos – pólóinkat is.

Jó hír a farmerkedvelőknek, hogy a klasszikus darab már nem csak csípő változatban lelhető fel. Végre visszatért a divatba a normál derékmagassággal bíró változat, ami egészségesebb és esztétikusabb viselet.

A hó elején igazán szexi megjelenésre vágyunk - vegyük fel a legfeszesebb fekete farmert, egy kivágott, csipkés, fekete blúzzal. Ehhez már csak egy hosszúszárú, extra magas sarkú lakkcsizma kell. Kiegészítőként remekül megteszi egy piros sál vagy masni a nyakba.

A sminkünk legyen visszafogott, pasztell. A szemeinket hangsúlyozzuk ki fekete szemhéjtussal és használjunk natúr szájfényt.


A hó középső harmadától a Vénusz trigonban áll a Jupiterrel. Továbbra is fontos a kényelem, de immár ötvözve az eleganciával. Most van itt az ideje, hogy elővegyük a gardróbból a téli, kockás kiskosztümöt. Hódítanak a klasszikus kötényruhák is. Nagy előny, hogy ezeket bátran viselhetjük garbóval, vagy meleg pulcsival. A kiegészítők játékosak, feltűnőek. Nem kell félnünk az extra nagy gyöngyöktől, vagy egyedi, egzotikus daraboktól. Remekül állnak a színes nyakláncok, kézműves alkotások.

Ha randira készülünk, akkor a meleg szoknya alá elengedhetetlen a csipkés, fekete combfix, amit egy szexi, magas sarkú csizma egészíthet ki.

A sminkünk lehet kifejező, használjunk szemhéjpúdert a lila árnyalataiban, ajkunkra elbűvölő rózsaszín kerülhet.


A hó utolsó harmadától már érezhetjük a Vénusz – Neptunusz trigon hatásait. A nőies divat ideje van, a téli hidegben is üde hatást keltenek a finom pasztellszínek. Használjuk a világoskék árnyalatait, jól mutatnak az ezüst ékszerek. Fontos, hogy a ruhánk meleg és puha legyen, - fázósabbak leszünk a hónap utolsó napjaiban. Használjunk derékmelegítőt a nadrág fölé! Tegyük el a magas sarkú csizmát és inkább járjunk egy kényelmes lábbeliben. Legyen a csizmánk meleg, bélelt darab.

Kiegészítőként remek egy puha, nőies sapka-sál variáció, finom színvilággal. Ehhez persze kesztyű is dukál.

Sminkünk alig észrevehető, a világos árnyalatok uralják. Különösen a barna szeműek használhatják előnyösen a világoskék szemhéjpúdert.Kunsay Melinda
Képek: Polyvore
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x