A hét legőrültebb csizmái
Címlap / Szépség-Egészség / A hét legőrültebb csizmái

A hét legőrültebb csizmái

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Hogy az üzletekben mi kapható itthon, azt könnyen megtapasztalhatjátok magatok is, ha ellátogattok pár bevásárlóközpontba, azonban az alábbi képekkel a nagyvilág kínálatát is szeretném megosztani veletek. Kecskés Rita stylist új rovata mostantól minden hétfőn a divat leg-jeivel! 

Nagy kedvenc a bokacsizma, mely szűk farmerhez, harisnyához, leggingshez kiváló viselet. Mutatós példány, izgalmas az összhatást illetően, megfelelőbb a már nem túl meleg  őszi és a még nem nagyon hideg téli időjárás alatt.  Elsősorban vékony testalkatú hölgyeknek javasolt, rövidebb lábakra, teltebb idomokra válasszunk magunknak még ezeknél is szexisebb hosszú szárú csizmákat.


Természetesen nem az alábbi képekre gondoltam - de a csizmák számos változata vár benneteket az üzletekben. Például a korábbi évek nagy kedvence a lovaglócsizma kényelmes lapos sarokkal, a kerekded orrú és platform talpú, akár térd felett végződő darabok, illetve a több törődést igénylő velúr csizmák barna és szürke árnyalatokban.Kecskés Rita
stylist
www.oltozzjol.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3412 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x