Asztrodivat: mit viselj decemberben?
Címlap / Szépség-Egészség / Asztrodivat: mit viselj decemberben?

Asztrodivat: mit viselj decemberben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-05

A csillagok állása meghatározza, milyen teendőinket érdemes előtérbe helyezni, milyen tevékenységeknek kedveznek az aktuális fényszögek. Decemberi stílus- és divattrendek a Vénusz bolygó jegyében!  

Hó elején a Vénusz szextilben áll a Marssal. A provokatív, de azért hordható divat idejét éljük. Teret kap a fekete szín, ami mindenkinek jól áll, előnyösen karcsúsítva alakunkat. Főszereplő az átlátszó fátyol, csipke, különösen dekoltázsunkat emelhetjük ki sejtelmes anyagokkal.
A szexis hatás elengedhetetlen, de mindez az elegancia keretein belül valósul meg. Most nagyon fontos a fehérnemű! Hordjunk rafináltan csábító alsóneműt, kedvesünk örömére! Mikulás napján meglephetjük kedvesünket egy szexi jelmezzel - a hatás és a forró élmény garantált!
Sminkünkben koncentráljunk a tekintetünkre! Jó ötlet a műszempilla, ami elmélyíti pillantásunkat. Használhatunk fekete, vagy csillámos szemhéjtust.

Hó közepén a Vénusz kvadrátban áll a Neptunusszal. Öltözködésünkkel az érzelmeinket mutatnánk meg. Érzékeny, melankolikus hangulatban vagyunk, igazi ünnepvárási láz uralkodik rajtunk. Örök klasszikus ünnepek előtt az ezüst és az arany. Hordjunk csillogó szálakkal átszőtt ruhát!
Fontos a kényelem, vadásszunk puha, meleg holmikra! A világos színvilág dominál, - egy fehér, vagy világoskék pulcsi egyszerű farmerrel is mutatós.
Kiegészítőink már hordozhatják az ünnep hangulatát. Ha műkörmöshöz készülünk, akkor kérjünk körmeinkre hópelyheket vagy piros csillámokat!A hó utolsó harmadából a Vénusz trigonban áll az Uránusszal.
Most a kényelem és az egyedi stílus a legfontosabb. Elővehetjük a legőrültebb darabot is, - különösen szilveszterkor dívik a különc divat. Minden megengedett: hordhatunk szoknyát bakanccsal, vagy csíkosat pirossal. Ha úgy tartja kedvünk, akkor tetőtől talpig leopárdmintába öltözhetünk.
A kiegészítők óriásiak és szembeötlőek. Itt van az ideje a feltűnő nyakláncoknak, extra magas sarkú csizmáknak. Táskánk átmenet a nőies és a pakolós között - újra dívik a szőrmével ékesített változat.
A sminkünk legyen színpompás, csillogós! Különösen előnyösek az élénk színek, szemhéjpúderként. Ajkainkat hangsúlyozzuk, varázsoljuk teltté és szexivé!


Kép: imagerymajestic: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2390 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x