Amikor az operáció elkerülhető
Címlap / Szépség-Egészség / Amikor az operáció elkerülhető

Amikor az operáció elkerülhető

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-08

A húgyvezetékben megakadt kő is eltávolítható természetes módszerekkel - operáció nélkül. Érdemes kipróbálni a reflexzóna-masszázst, mielőtt sebészi beavatkozásra kerülne sor. Balázs István természetgyógyász rovata. 

Klári családjával új lakásba költözött, s ebben az időszakban lágyéktáji fájdalmakat kezdett észlelni magán. Mindezt az erős léghuzatnak és a gerincoszlop túlterhelésének tulajdonította, így nem is foglalkozott vele igazán. Sajnos a fájdalom nem akart elmúlni. Arra gondolt, talán reuma lehet, ezért kipróbált egy reuma elleni kenőcsöt.  Javulást ezután sem tapasztalt, így mégis orvoshoz ment. Elmondta a tüneteket, mire az orvos röntgenfelvételt és vizeletvizsgálatot javasolt. A röntgenkép vesekövet mutatott ki, s az előírt kezelések hatására a tünetek elmúltak.

Két év elteltével azonban újra érezte ugyanazokat a fájdalmakat. Teákkal, homeopátiás szerekkel próbáltak segíteni Klárin, mivel nem tudott újra két hetet kórházban tölteni. Fájdalmai azonban egyre nőttek, s egyre fáradtabbnak érezte magát. Eljött a nap, amikor már nem bírta tovább, s bejelentkezett a kórházi orvosnál. A vizsgálat előtti nap kólikája (görcse) volt. A kő azonban nem távozott a veséből, hanem megakadt a húgycsővezetékében. Ezt a másnap készített röntgenfelvétel is igazolta. A műtét időpontját hat héttel későbbre tűzték ki. Amikor Klári édesapja meghallotta, mi a helyzet, felhívta figyelmét a reflexzóna-terápiára. Lánya bármire hajlandó volt, hogy elkerülje az operációt, ezért néhány nap múlva felkeresett. A vizsgálatnál, a reflexzóna érzékenységéből kiindulva, pontosan meg tudtam mondani neki, hol van a vesekő, anélkül, hogy láttam volna a röntgenképet. Ez azonnal meggyőzte őt.


Az első masszázs után máris jobban érezte magát, majd otthon naponta egy-egy órát masszírozta a legfontosabb pontokat, különös tekintettel a jobb oldali vese, a húgyvezeték és a hólyag zónáira. Ettől kezdve változtatásokat iktatott be táplálkozásában.

Klári napról-napra jobban érezte magát, mivel a vesetáji nyomás egyre csökkent, s már a fáradtsága is egyre inkább elmúlt. Vizelete egész sötét színűvé vált, s gyakran vöröses színű grízeket észlelt benne. Három hét elteltével teljesen jól érezte magát, vizelete világosabbá vált. Ekkor újabb röntgen-ellenőrzésre ment, s a felvétel kimutatta, a kő eltűnt, a vese lelohadt. Működése tökéletes lett. Sajnos azonban nem mindig oldódik fel a kő, s ha kicsi, akár egészben is eltávozhat.


Balázs István
természetgyógyász, reflexológus

www.eletpalca.hu

Kép: FreeDigitalPhotos.net - imagerymajestic
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4804 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x