Januári gardróbmustra
Címlap / Szépség-Egészség / Januári gardróbmustra

Januári gardróbmustra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A bolygók állása az öltözködésünkben is megjelenik, akár tudunk róla, akár nem. Stílus és divattrendek a csillagok járásának megfelelően - így légy sikkes januárban! 

Január első harmadában a Vénusz a Nyilas csillagjegyben tartózkodik. Kedvező a puha, meleg holmik viselése, így nem kell dideregnünk a téli hidegben. Az összhatás elegáns: dívik a kosztüm, különösen a kockás változat. A minták tekintetében a csíkos is teret kap. Összeszedettségünket tükrözi, ha csak egy-két színt használunk az öltözködésünkben. A természetesség fontos, inkább a minőségi anyagok dominálnak.

Ha alkalmi összeállításra vágyunk, akkor válasszunk fodros blúzt, vagy ruhát!

A kiegészítők látványosak, a feltűnő nyakláncok, fülbevalók idejét éljük. Az összeállítást kiemelheti egy mintás harisnyanadrág, lehet csíkos, vagy erős színű darab.

A sminkünk kifejező, de a téli időszak különben is kedvez az erős színeknek, mint a bordó vagy vörös szájfény, rúzs.

A hó középső harmadától a Vénusz belép a Bak csillagjegybe. Stílusunk meredek változáson megy át, előtérbe kerül a „hivatali” viselet. Itt az ideje a sötétkék rakott szoknyának, természetesen fehér blúzzal. Teret hódítanak a klasszikus üzleti ruhák, grafitszürke, fekete színekben. Az időszak igazán kedvez a sötét ruhák kedvelőinek, ez a színvilág mindenkinek jól áll majd.

A kiegészítők visszafogottak, kevés, de valódi ékszer dukál. Az igazgyöngy ékszerek, vékony aranyláncok ideje ez!

Sminkünkben a tekintet kap kifejező szerepet. A műszempillák kedvelői csináltassanak hosszú, sűrű pillákat!
 

Hó közepén a Vénusz-Plútó együttállás szexis hatást garantál, ám a Szaturnusz szextilje megóv a nagyobb túlkapásoktól. Megmarad a visszafogott összhatás, ám némi szexis báj vegyül bele. Az irodai stílust feldobhatjuk csipkeharisnyával, és természetesen egy hosszú szárú, extra magas sarkú csizmával.

A kiegészítők ismét látványosabbak, a hosszú nyakláncok ideje, melyek izgalmasan dobják fel az összeállítást.

A szemeink változatlanul nagy hangsúlyt érdemelnek, használhatunk fekete szemhéjtust, vagy sminkelhetünk „füstös” szemeket.


A hónap utolsó harmadában ismét a visszafogottság jellemző ránk. Fontos, hogy ne csak elegáns, hanem praktikus is legyen a ruhánk. Sokat dolgozunk majd, így lényeges, hogy egész nap kényelmes legyen a viseletünk. Hordhatunk egyszínű, sötét szoknyát/ruhát, a farmerek kedvelői, pedig fekete nadrágot, fehér blúzzal, kardigánnal kombinálva.

A kiegészítőkkel ne essünk túlzásba, nem bírjuk a túlzott cicomát. Inkább csak egy vékony nyaklánc, kis gomb fülbevaló előnyös.

Ha vásárolni támadna kedvünk, akkor kiváló alkalom nyílik, hogy minőségi, elegáns ruhát szerezzünk be, amolyan „alapdarabot”.

Továbbra is érvényes a szabály: a legfontosabb az összeszedettség, egyszerre csak két színt viseljünk!


Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x