20. Esküvő Kiállítás és Vásár
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / 20. Esküvő Kiállítás és Vásár

20. Esküvő Kiállítás és Vásár

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Sokan beszélnek évek óta a házasság válságáról, ám úgy tűnik, a remény és vele az esküvő örök. Ez lehet az Esküvő kiállítás húszéves, töretlen népszerűségének hátterében is.  

 

Rendezvénynaptár
A már tradicionálisnak mondható rendezvényen továbbra is egyszerre jelennek meg az időtlen értékek a legújabb trendekkel és a szervezők mára elmondhatják: ha egy pár az első eseményen választotta ki szertartási kellékeit, idén már a gyereküket kísérhetik ugyanide.


A kerek évforduló alkalmából minden eddiginél több kiállítóval találkozhatnak a látogatók, a színpadon pedig óránként pörögnek a bemutatók. A félénkebbek tesztesküvőn próbálhatják ki bátorságukat és továbbra is elérhetők a vásár idejére szolgáló, kedvezményes online és offline kuponok. Megőrzendő az esemény méltóságát, a folyosókon továbbra sincs szórólapozás és a jegyeseket többféle nyereményjáték várja.


Különös változás, hogy az utóbbi években nem csak fiatal, illetve jegyespárok, vagy azok szülei látogatják a rendezvényt. Egyre többen jönnek csak a szép tárgyak, a hangulat, a dekorációs ötletek, vagy épp a nosztalgia jegyében is. Mindenkit bíztatnék a látogatásra, mert az idei alkalom tényleg különleges lesz – mondta el az évforduló kapcsán Nemes Ildikó főszervező.

Az Esküvő Kiállítás és Vásár 20. alkalommal, 2013. január 19-20. között kerül megrendezésre a Kongresszusi Központban Bp. XII., Jagelló út 1–3.

www.eskuvovasar.hu


 
 
[ 2534 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x