Krónikus migrén - lelki sérülés a háttérben?
Címlap / Szépség-Egészség / Krónikus migrén - lelki sérülés a háttérben?

Krónikus migrén - lelki sérülés a háttérben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Nem szükséges évekig, évtizedekig a migrén rabságában élni - érdemes felderíteni a kiváltó, eredeti okokat, ha nincs szervi panasz a háttérben. Lehet, hogy a probléma oka egészen máshol keresendő! 

A 26 éves Ramóna krónikus migrénes panaszokkal fordult hozzám. Már 10 éve fáj a feje, rengeteg kivizsgáláson járt, de igazi segítséget nem kapott eddig - mesélte már-már belefáradva. Kezdjük talán egy beszélgetéssel - gondoltam, az állapotfelmérés ráér később is."Minden természetgyógyász kicsit pszichológus is"
- emlékeztem vissza professzorom tanítására, és megérzésem beigazolódott, hiszen rögtön az elején kiderült, itt bizony lelki sérülésből eredő fájdalom raktározódott el páciensemben, amit 10 éve nem tudott igazán feldolgozni, és ez a fizikai egészségét is kezdte veszélyeztetni.

Kombinált terápiát alkalmaztam nála, a megfelelő akupresszúrás pontokat kezeltem, meditációs állapotban szeretetenergiával nyugtattam, majd folytattam egy speciális indiai fejmasszázzsal, és egy lazító testmasszázzsal fejeztem be.

Természetesen a gyógytea-keverék sem maradt el, és az étkezésében is szükség volt néhány apróbb változtatásra. Ramóna pár kezelés óta tünetmentes, de jó közérzete fenntartására havonta ellátogat rendelőmbe.

Apró gyógynövény-olajos fiola lapul táskájában, amelynek segítségével a stressz hatására kezdődő migrént elűzi.

Esete gyakori, de nem általános, ugyanis többféle ok válthat ki fejfájást, amit az ok ismeretében lehet csak megfelelően kezelni.


Balázs István
természetgyógyász, reflexológus
www.eletpalca.hu

Kép: Michal Marcol - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3126 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x