4 tipp tavaszi fáradtság ellen
Címlap / Szépség-Egészség / 4 tipp tavaszi fáradtság ellen

4 tipp tavaszi fáradtság ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Nem kell bemutatni az érzést, mikor már látjuk a hóvirágot és már a többi virághajtás is kikandikál a földből, sokszor a nap is előbukkan, mi meg inkább maradnánk az ágyban, és még sokat aludnánk. Ha lehet, meg is tesszük, de ez nem javít a helyzeten... Ráadásul fogékonyabbak vagyunk a megfázásra, fertőzésekre is, minden második héten elér bennünket valami. Ez a tavaszi fáradtság. 

Ellene a következő praktikák válhatnak be:

  • Töltsünk minél több időt a szabadban, legalább napi egy órát, és az ne munkába jövet-menet legyen a füstös belvárosban.
  • Ha lehet, mozogjunk is a jó levegőn, de legalább sétáljunk egy nagyot.
  • Találjunk vitamin- és ásványi anyag forrást, méghozzá szezongyümölcsökkel és zöldségekkel. Szóba jönnek a déli gyümölcsök, az alma és mindenféle aszalvány, zöldségek közül a savanyú káposzta, fekete retek, mindenféle gyökérzöldség és a sütőtök. Próbáljuk kerülni a nehéz, zsíros, értéktelen szénhidráttal teli ételeket.
  • Méregtelenítsünk is! Ha kezdők vagyunk e téren, ne a léböjttel próbálkozzunk, tartsunk inkább hetente egy tisztító napot, és vegyünk igénybe eszközös lehetőségeket, mint például a kolon-hidroterápia és a MORA méregtelenítő módszer. Ha a tisztító napok jól mennek, megpróbálhatjuk a léböjtöt is, azonban kérjük szakember tanácsát, felügyeletét!
Kép forrása: Pixabay
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6038 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x