Mudrák: gyógyító kéztartások 3. rész
Címlap / Szépség-Egészség / Mudrák: gyógyító kéztartások 3. rész

Mudrák: gyógyító kéztartások 3. rész

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

A kéz a teremtés és a gyógyítás, öngyógyítás egyedülálló eszköze már az idők kezdete óta. Sorozatunk harmadik részében terítéken a mudrák, a gyógyító kéztartások gyakorlati haszna. 

A mudrák csodálatos változást és javulást tudnak előidézni testünkben. A mudrák ereje tisztítja a finom csatornákat és pszichés központokat az éterikus testben, és elősegíti az életenergia akadálytalan folyását a különböző szervekhez. A kéztartások felszámolják a nadik (étertest energiavezetékei) tisztátalanságokból, pszichés méreganyagokból képződött torlaszait.

A mudrák csodálatos orvosságok, sok betegségben azonnali megkönnyebbülést vagy végleges gyógyulást hoznak.

A mudrák megszüntetik az ipari társadalmak okozta fizikai testet romboló változásokat, regenerálják és megfiatalítják szervezetünket. Kiegyensúlyozottá, kedvessé, békéssé, erőszakmentessé, vallásossá, boldoggá, udvariassá, mások iránt nyitottá, segítőkésszé tesznek.

A mudragyakorlatok olyan energiákat ébresztenek fel, amelyek az agyat úgy élesztik fel és táplálják, hogy megszüntetik a fizikai és éterikus szinten lévő dugulásokat. Amikor az agy életenergiával történő ellátása akadálytalan, az idegsejtek között új szinapszisok alakulnak ki, amely IQ-növekedést, memóriajavulást, könnyebb tanulási képességet és szellemi éberséget eredményez.

A mudrák által termelt magnetikus energia megtisztítja a test biomagnetikus mezőjét, s miközben nagyobb életerővel lát el, a negatív erők ellen védőpajzsot alakít ki.

A mudrát tartó ujjak körül – aurafotók is bizonyítják – olyan strukturált mágneses mezők alakulnak ki, amelyek számítógépes fraktálokra és képekre hasonlítanak.

Alvászavar

A mudrák állandó gyakorlásával elérhető a test és az elme teljes átalakítása, újjászületése, az öntudat kibővülése, amit a misztériumiskolában a főnixmadárral szimbolizáltak.

A kéztartások felébresztik a kozmikus energia három minőségét képviselő kundalini, chi kundalini és para kundalini energiákat, amelyek az ember öntudatának átalakításával pszichomágikus képességeket (siddhiket) teremtenek. Ezek: parányivá, atomméretűvé válás, súlytalanná válás, hatalmassá válás, mások feletti hatalom, mások vonzásának képessége, más test, forma felvétele, élvezetek feletti uralom, rendkívüli dolgok megszerzése.

A kéztartások felélesztik a kéz gyógyító és varázslatos erőit. Az ujjhegyek csakráinak életre keltése megkönnyíti a kozmikus erők szabad kifolyását és beáramlását, ami az angyali erőkkel való kapcsolattartás és más asztromentális okkult tevékenység végzéséhez nélkülözhetetlen.

Speciális mudrákkal elérhetők a ma még hihetetlennek tűnő képességek:
 • fokozott tudatosság, 100 %-os agykapacitás
 • telepatikus képességek kialakulása, teljes globális kapcsolat megléte az emberi közösséggel
 • az adam kadmon-i mag, a galaktikus ember aktiválása – univerzális tudat
 • a 7 mennyei palota kapuinak megnyílása; érintkezés az égi hierarchia tagjaival
 • teljes DNS-aktiválás, a DNS 12 szálának, a DNS-fa 24 részének aktiválása, teljes fénytest aktiválás
 • teljes körű hozzáférés a 4 elemhez, megnyilatkozás, manifesztálódási lehetőség földön, levegőben, vízben és tűzben
 • lelki és testi bőség, a vallás és filozófia tantételeinek, a világ törvényeinek teljes megértése
 • megértése annak, hogy mi az ember célja a Földön

Fokozódhat a belső észlelési tevékenység, a tudatalatti megtisztulása által egyre gyakrabban képek, szokatlan hangok törhetnek felszínre. A negatív érzelmi minták, traumák, fájdalmak feloldása során megérzések, pszichikus képességek alakulhatnak ki. Boldogság, öröm, kiegyensúlyozottság érzése a leggyakoribb élmény.

Amikor a kezeket egyre erősebb energiaburok veszi körül (azaz bármely élőlény megérzi az Ön delejes simítását), akkor a kozmikus energiák testbe építése egyre könnyebbé válik.

Emésztési rendellenesség

A mudra önmagában végezve a testi energiák cseréjéért, a fizikai test és az energiatest (éterikus test) megtisztításáért felelős. Az éber tudatot befolyásolja.

A mudra a vizualizációval vagy a légzésszabályozással együtt a testi és lelki energiák cseréjét végzi, a tudatalattit programozza.

A mudra a mantrával együtt a testi és teremtő-akarati energiák tranzakcióját irányítja, a tudattalant programozza.

A mudra a megerősítéssel együtt a testi és gondolati energia cseréjének lebonyolítója, a Kozmikus Tudatot programozza.


Miközben a mudrákat és megerősítéseket teljes hittel és kitartó akarattal alkalmazzuk, ne felejtsük el az univerzum legfőbb ide vonatkozó szabályait:
 • A gondolat (megerősítés) mindig felülír bármely szót (mantra) vagy tettet (mudra)!
 • A szó (mantra) erőt ad bármely gondolatnak (megerősítés) vagy tettnek (mudra)!
 • A tett (mudra) formát ad bármely szónak (mantra) vagy gondolatnak (megerősítés)!


A cikk Késmárki László: Gyógyító kéztartások (Ankh Kiadó 2012.) c. könyve alapján készült.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11182 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x