A legkönnyebb út a fogyáshoz
Címlap / Szépség-Egészség / A legkönnyebb út a fogyáshoz

A legkönnyebb út a fogyáshoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-04

A fogyókúrákkal és az életmódváltással kapcsolatban különösen igaz, hogy nem jön azonnal a siker. Néha egyáltalán nem jön. Mi az oka a kudarcnak, és hogyan lehet elkerülni? 

Igen, a kitűzött célhoz és a sikerhez vezető úton mindig vannak akadályok. Tudom, hogy ez közhelyesnek tűnik, de amikor a fotóim alapján annyian kérdezik tőlem, hogy „Úristen, hogy csináltad?”, akkor eszembe jut a következő történet:

"Egy este egy koktélpartin egy híres zongorista eljátszott néhány számot. Később odajött hozzá a háziasszony, és azt mondta:
- Bármit megadnék azért, hogy úgy játsszak, mint ön!
A zongorista egy darabig elgondolkozva nézte, majd így szólt:
- Nem, nem hiszem.
A háziasszony meglepetten, és zavarban a vendégei előtt, azt mondta:
- De igen, teljesen biztos vagyok benne.
A zongorista megrázta a fejét.
- Ön szeretne úgy játszani, mint én, de nem szeretne napi nyolc órát gyakorolni húsz éven át, hogy megtanulja, hogyan kell.
Egy időre csönd lett: a vendégek a tányérukat bámulták. De senki sem kezdett vitázni. Mindenki tudta, hogy a zongoristának igaza volt. A háziasszony blöffölt. Szeretett volna zongoraművész lenni, de nem szeretett volna azzá válni.

Megkaphatsz bármit, ha hajlandó vagy megadni az árát. Az árat kifejezheted dollárban, centben vagy éppen munkaórában. Lehet az ár az erőfeszítés, amit egy képesség elsajátításába fektetsz, vagy az, amiről le kell mondanod azért, hogy megkapd, amire vágysz. Bármi is legyen az ár, meg kell fizetned az utolsó fillérig. A sors nem alkuszik.
Azon elhatározásod, hogy te igenis megfizeted az árat, adja neked az erőt ahhoz, hogy valóra váltsd a kívánságod. Ha száz százalékig biztos vagy benne, hogy hajlandó vagy kifizetni, akkor száz százalék, hogy sikerül. Ha ötven százalékig vagy biztos benne, akkor az esélyed ötven százalékos. Ok és okozat egyszerű összefüggése az egész. Az ár az ok, a kívánság az okozat. Add meg az árát,
és kívánságod teljesül."


(Forrás: Keith Ellis: Csodalámpa)


Ennyi. A siker titka – bármit is szeretnél elérni – annyi, hogy el kell döntened. Száz százalékosan, teljes meggyőződésből kell akarnod, és ha meghoztad azt a döntést, hogy megcsinálod, sikerülni fog, bármi is az ára.

Egyszerű, nem? Persze, hogy nem. Az ember tele van félelmekkel, a korábbi kudarcok lenyomataival, amik mind, mind befolyásolják a hozzáállásunkat. Márpedig a siker a gondolatainkon múlik – a legelső pillanattól kezdve.

Aztán már csak annyi a dolgunk, hogy sose vegyük le a szemünket a célról.


A legsikeresebb ügyfeleim soha nem keresnek kifogást. Tudják, hogy a testük és az egészségük érdekében a legjobb, amit tehetnek, ha betartják a speciálisan rájuk vonatkozó szabályokat. Néha még náluk is „oda kell csapnom az asztalra”. Az emberek sokszor azt hiszik, hogy a nekem tett ígéretet szegik meg, de nem! Ha nem tartják be a megbeszélteket, akkor az önmaguknak tett ígéretet szegik meg.

Ha eredményt akarunk, a hozzá vezető utat is akarnunk kell, vállalva az összes menet közben felmerülő nehézségével együtt. Akkor nincs „Jaj,de hát születésnap volt, ennem kellett egy szeletet!” vagy „Most akkor mondjak le mindenről, ami eddig örömöt jelentett?”, és a „De ugye néha lehet?” típusú kifogás.

Nem, néha sem lehet. A néhából többször lesz, a többszörből gyakran, és a végén pont semmi sem változik meg.

Hidd el, nem kell szenvedned ahhoz, hogy változást érj el. De ha „csak egy kicsit” csinálod, akkor nem lesz eredmény. Akkor csak fél szívvel csinálod, ami egyet jelent: nem döntötted el igazán.

Mert ha eldöntötted, nem fogod szenvedésként megélni, ha a te anyagcsere típusodnak pont a kávé nem tesz jót. Lesz pár rossz reggeled, majd felfedezed, hogy mennyivel jobban alszol, és mennyivel jobbkedvűen, energikusabban ébredsz, mióta nem kávézol. És ez szárnyakat ad.

Ahogy a pékségek mellett is unott arccal fogsz majd elsétálni egy idő után, mert tudod, hogy mennyivel jobb neked nélküle. És ha végre elkezdesz rendszeresen mozogni, egy idő után már azon gondolkozol, eddig hogy voltál meg nélküle.

A leggyorsabb út a fogyáshoz azzal kezdődik, hogy eldöntöd, hogy megcsinálod. Onnantól megy minden, mint kés a vajban. Vagyis a kókuszzsírban…

Azért van egy könnyítés azoknak, akik velem kezdik el. Segítek! Itt vagyok, tudom, hogy NEKED mit érdemes, kell tenned, megváltoztatnod. Fel tudsz hívni, mikor cikeznek, mikor úgy érzed nem megy. Találkozunk, megérted, hogy mit miért kell tenni, mi hogyan fog előre vinni.

Nem maradsz egyedül se a fizikai problémákkal, se a lelki gondokkal. Gyere, kezdjük el!


www.bocsiviki.hu

Kép: marin.- FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7024 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x