HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-21
Címlap / Szépség-Egészség / Fájdalomcsillapítók a konyhából

Fájdalomcsillapítók a konyhából

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-21

A konyhánkban rendelkezésünkre álló különböző konyhakerti növények, tejtermékek, zöldségek nem egy esetben gyógyszerként is használhatók. Ezért aztán előbb nézzünk körül a spájzban, mielőtt a fájdalomcsillapítóért vagy más gyógyszerekért nyúlunk. 

 

Hagyma
Fájdalmas rovarcsípések és allergiás reakciók ellenszere. Antiszeptikus, gyulladásgátló hatásának köszönhetően lelohasztja a rovarcsípések helyét. Helyezzük a félbevágott hagymát a fájó testrészre, s bár eleinte kissé éget, mintegy 10 perc elteltével már megszűnik a fájdalom, s elmúlik a viszketés.

Retek
Gyomortájéki nyomásra, teltségérzetre, epeproblémára ajánlott. Mind a nagy fehér kerti retek, mind az apró piros fajta olyan olajokat tartalmaz, amelyek hatástalanítják a baktériumokat, ésgondoskodnak az emésztés szabályozásáról. Mivel az epetermelés megnövekszik, a táplálékkal felvett zsírok elégetése is hatékonyabb.

Fejes saláta
Égett sebek ellen hatásos: a forrásban lévő vízben 5 percig főzzük a salátaleveleket. A főzetet vattával vigyük fel a fájó bőrfelületre. Nedvesen tartja a bőrt, csökkenti fájdalmat.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2153 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x