Kék és zöld
Címlap / Szépség-Egészség / Kék és zöld

Kék és zöld

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Kék az ég és zöld a fű. Kék a tenger. Meg persze zöld is. Nem véletlen, hogy ezek a nyár kedvenc színei, hiszen a természet közelsége, a szabadság-érzés mindannyiunkban benne él. Érdekes párhuzam, hogy vajon öltözködésnél hogy is állunk ezekkel a színekkel?  

Kék- és zöldszeműek nyilván előnyben, hiszen ki nem figyelt volna még fel arra, hogy egy előnyös árnyalatot választva még élénkebb, csillogóbb lehet az a tekintet. A kék egyébként is nyugalmat, biztonságot áraszt, míg a zöld harmóniát, fejlődést. Állítólag a zöld szín a legpihentetőbb szín szemünk számára.


Nos, az idei nyár divatja hódol ennek a trendnek. A kék az visszatérő, állandó elem, hiszen hogy is lehetne meg nyár matrózcsíkos, tengerparti öltözetek nélkül, a sötétkék pedig évek óta méltóképpen őrzi előkelő helyét a divatban, de idén mindehhez hozzátársult a türkizek, smaragdok, pisztáciák, fűzöldek hosszú sora. Nyári ruhák, blézerek, sortok, férfiingek – mind-mind felkeltették idén az érdeklődését a vevőknek. „Nem gondoltuk volna, hogy ilyen sikere lesz idén ennek a színnek – árulja el Schaller Marianna, aki persze a trendeket követve pontosan tudta, hogy az idei divatmárkák intenzíven használni fogják ezeket a színeket. – „Nagyon sok zöld férfinadrágot adtunk el például, a legkülönbözőbb zöld színekben, és a legtöbb vásárlónk például kék kockás inggel is párosította, ami remek összhangot kelt. Persze sokan a merészebb színekhez is nyúlnak, de mi itt az üzletünkben igyekszünk olyan összeállításokkal is segíteni a tanácstalan vásárlókat, amelyeket talán maguktól nem kombinálnának össze. A hölgyek zöld-választása talán kevésbé meglepő, de az is érdekes, hogy milyen sok embernek jól áll ez a szín, harmonizál hajszínnel, szemszínnel, és a napsütötte bőrrel is.”


A kéket és a zöldet sokan olyan ellentét-párnak tartják, mint a kutya és a macska összeférhetetlenségét. Nos, míg többnyire ez utóbbi sem igaz, hiszen a kutyák és a macskák is remekül meg tudnak férni egymás mellett, így a kék és a zöld harmóniája is attól függ, hogy milyen kék és milyen zöld társul egy adott öltözéken, vagy akár egy adott ruhadarabon belül. A Marianna Boutique kínálatában, ahol számos minőségi világmárka megtalálható, hibátlan ízléssel sorakoznak egymás mellett a ruhadarabok, amelyek megfelelnek az idei nyár elvárásainak, és amelyek közül öröm választani akár hétköznapi, akár alkalmi viseletet. Ha valaki pedig beleszédülne a kínálatba és tanácstalanul távozna, otthon még mindig átböngészheti a webshopban a kollekciókat, és kényelmesen, a fotelből is lehet vásárolni. Hogy a nyaraláson, a nyári esküvőkön vagy szabadtéri színházi előadásokon, de még az átlagos napokon is kiragyogjunk a szürkeségből. Ahogy Marianna is tanácsolja, merjünk színeket viselni, néha lépjünk ki öltözködés terén is a komfortzónából, és érezzük jól magunkat az idei nyár ragyogó kék és zöld színeiben!

www.mariannaboutique.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3534 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x