Ősi bölcsességek, titkos tanítások: a Cleopatra-torna
Címlap / Szépség-Egészség / Ősi bölcsességek, titkos tanítások: a Cleopatra-torna

Ősi bölcsességek, titkos tanítások: a Cleopatra-torna

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-08

Ezen új időszak legnagyobb feladata talán mindenki számára, hogy megélje a maga minőségét. Nők a női minőséget, férfiak pedig a férfi minőséget, amelyben minden energia a helyére kerül. Talán ezért is egyre több olyan módszer bukkan fel a világban, amely újra megtanítja a nőknek áramoltatni a női energiákat és segít, hogy ismét megengedjék maguknak, hogy nők legyenek.  

Ősi bölcsességek és titkos tanítások modern nőknek
Ha meg akarod élni a nőiességedet - belső női kisugárzás, kiteljesedett szexualitás ,női szerep a párkapcsolatban,gyermekvállalás,önbizalom,női archetípus megismerése-,  akkor engedd meg magadnak, hogy az energia áthasson, átjárjon. A Cleopatra -Torna morfogenetikus mezőjében a résztvevők összekapcsolódnak Istennői és földi női minőségükkel. A mozgásterápia - energia gyakorlatok,meditáció,érzelmi blokkok oldása - elősegítik a női energiáid mélyebb megélését.
Miután ezt az energiát megtapasztalod, bármikor elő tudod hívni Önmagad számára!


A módszer  célja a test, a szellem és a lélek közvetlen összekapcsolása az  Univerzum teljességével és az információinak áramlásával.

A 1,5 órás mozgásterápia alkalmával a meditáció és energia gyakorlat révén tudatosíthatod magadban , és egyúttal megtanulhatod alkalmazni saját nőiességedet , miközben kapcsolatba kerülsz női energiáiddal.


Önismerettel, a körülöttünk és bennünk lévő világ tudatos felfedezésével, a test mélyebb megismerésével, és az intuíció fejlesztésével egyaránt foglalkoznak egy-egy ilyen találkozón. Ha szeretnéd a Tudatosságodat kiterjeszteni ,valamint fejleszteni az érzékelésedet keresd meg a számodra legmegfelelőbb módszert.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5546 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x