Nincsenek különbségek, csak különböző értékek
Címlap / Szépség-Egészség / Nincsenek különbségek, csak különböző értékek

Nincsenek különbségek, csak különböző értékek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Sütő Enikő számára nagyon fontos az elfogadás, és ezt a gondolkodást nem csak modelliskolájának tanulóival akarja megosztani, hanem az összes nőnek, aki nem tudja elfogadni saját külsejét - a hibáival együtt.  

„Nincsenek különbségek, csak különböző értékek” – állítja Sütő Enikő, a Mozdulj! Közhasznú Egyesület november 16-ai jótékonysági gálaestje divatbemutatójának rendezője és háziasszonya. Az egykori modell az estély integrált divatbemutatójának szervezése mellet legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a felvonuló modelleket lelkileg erősítse – hiszen a neves divattervezők ruháit bemutató hölgyek között nem csak hírességek és profi modellek lesznek, de fogyatékossággal élő, az idősebb korosztályt és a teltebb idomokat képviselő fellépők is.
„A rendezés kellős közepén tartunk, és épp azon gondolkoztam, hogyan válasszak zenét a divatbemutatóhoz, amikor rájöttem, hogy nem akarok semmilyen különleges szempontot figyelembe venni. A bemutatón hét tervező modelljei lépnek kifutóra, akik között lesznek profik és amatőrök – tulajdonképpen ez az egyetlen különbség a szereplők között.


Lesznek idősebbek, teltebb testalkatúak és fogyatékkal élők is, mégis az igazi kérdés csupán az, hogy álltak-e már kifutón vagy sem. A koreográfiát úgy képzelem el, hogy a színpadi jelenetekből látszódjon, mennyire egymásra vagyunk utalva, ahogy az a hétköznapokban is történik. Számomra nagyon fontos az elfogadás, hogy az egészséges, külsejükkel elégedett hölgyek együtt tudjanak dolgozni azokkal, akiknek ez nem adatott meg, hiszen be kell látnunk, hogy mindez csak a felszín. Épp ezért örülök külön, hogy a modelliskolám diákjai közül többen is szerepelnek majd a divatbemutatón. Nekik is mindig próbálom bebizonyítani, hogy nem a különbségeket kell észrevenni, hanem egymás értékeit ” – mesélte lelkesen az egykori modell.

Enikő a gálaest divatbemutatójának rendezője és háziasszonya, ám a szervezésen kívül más feladatot is szívügyének tart: neki kell majd az amatőr modelleket lelkileg támogatni. 
„Őszinte leszek: nekem nagyon tetszik ez a kezdeményezés, mert pontosan azt hangsúlyozza, mennyire lényegtelenek a külsőségek! A Bátor Tábor kuratóriumi tagjaként olyan gyermekekkel találkozom, akik hasonló problémákkal küzdenek, ez az esemény azonban egyfajta továbblépés számomra, hiszen itt a különbségeket kell megszüntetni. Éppen ezek miatt a különbségek miatt számomra is igazi kihívás lesz a modellekkel próbálni: ki kell dolgoznom egy lelki attitűdöt, amivel a hölgyekhez fordulok. Fel kell készülnöm arra, hogy olykor nagyon nehéz lesz azoknak az amatőr fellépőknek, akik nem érzik magukat elég szépnek vagy elég jónak ahhoz, hogy a profi társaikkal lépjenek színpadra. Nekem meg kell értetnem velük azt, hogy csodálatosak, úgy, hogy közben őszinte vagyok. Próbálok egy oldott hangulatú, játékos felkészülést kihozni a próbákból, aminek a végeredménye természetesen egy profi munka lesz” – tette hozzá Enikő, aki alig várja, hogy az összes modellel megismerkedhessen.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3379 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x