Kristályok ereje
Címlap / Szépség-Egészség / Kristályok ereje

Kristályok ereje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-27

Kevesen vannak tisztában azzal, milyen információkat tárol magában egy kristály, pedig a megfelelő ásványok használata külső és belső harmóniánk elérésének egyik zálogát jelenthetik. A saját fejlesztésű krémszappanok a kristályok által energetizált víznek köszönhetően nem csak kényeztetik a testet, de a bőrproblémák megszüntetésében és megelőzésében is megoldást nyújtanak, valamint segítik levezetni a mindennapi stresszt. Ezt egyre többen ismerik fel és használják. 

Rohanó világunkban egyre nagyobb igényünk van arra, hogy az életünk minden pontját megtöltsük egyedi, különleges kiegészítőkkel. Teret hódítanak a kézműves termékek, legyen szó édességekről vagy éppen kozmetikumokról. Korniss Anita,  szappan-manufaktúra megálmodója elmondta, hogy készítményei nem csak attól egyedülállóak, hogy mindegyik 100%-ig természetes alapanyagokból, kézzel készül, hanem attól, hogy a termékek alapját a kristályok által energetizált víz adja, az egyes kollekciók darabjai pedig a kristályt is tartalmazzák. Az így született szappankülönlegességek nem csak kényeztetik az embert, de segítik a feltöltődést, sőt a kristály jótékony hatása akár gyógyulást támogathat, főleg akkor, ha valaki hisz benne.


„Az általunk készített összes szappan a legtisztább minőségű alapanyagokból készül, amelyeket igen nagy feladat összeválogatni. Ebben a munkában egy remek stáb van segítségemre: a vegyész, kertészmérnök, valamint gyógynövény és illóolaj szakértőkből álló csapat elképesztő tudásának az eredménye az összes termék. Legfontosabb alapanyagokként használtuk fel a kókusz olajat, a pálma zsírt, a napraforgó olajat és az oliva olajat különböző arányokban. Ami azonban a szappanok alapját és egyben különlegességét adja, az a kristályok által energetizált víz. Ennek készítése során a kőzetekbe, ásványokba és drágakövekbe zárt információ kerül át a vízbe, ami aztán könnyedén ki tudja fejteni jótékony hatását attól függően, hogy az adott kristály milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Vannak olyan szappanok, amelyek kifejezetten bőrproblémákra és azok megelőzésére szolgálnak, de egyes darabok akár a belső harmóniánk visszanyerésében és a stressz levezetésében is segítségünkre lehetnek. A legkülönlegesebb szappanok mindenképpen azok, amelyek nem csak a kristályvizet, de magát a drágakövet is tartalmazzák, amiből akár fürdővizet is készíthetünk” – árulta el Kornis Anita, a szappan-manufaktúra megálmodója.
A kézműves szappanokból álló kollekció minden darabja természetes alapanyagokból, kézi készítéssel készült, és kiváló ajándékötlet akár a karácsonyfa alá is.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3066 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x