Védekezzen a hideg ellen!
Címlap / Szépség-Egészség / Védekezzen a hideg ellen!

Védekezzen a hideg ellen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

A téli időszakban gyakori bőrszárazság ellen új módszer segítségével vehetjük fel a fegyvert. A mindössze 6 hét alatt tartósan hidratált, megújult arcbőrt eredményező eljárást Peterman Krisztina szépség-terapeuta mutatta be. 

Hyaluronsav-kisokos
A hyaluronsav egy fehérje, amely természetes formában megtalálható az emberi testben: szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv – például a bőr - rugalmasságát és feszességét. Termelődése az életkor előrehaladtával folyamatosan – negyvenéves korra felére – csökken, 60 év körül pedig mindössze 10 %-a az eredeti mennyiségnek. Idősebb korban ezért gyakrabban jelentkezik a száraz bőr problémája az arcápolásban, de bőrtípustól függően már fiatalabb korban, különösen a szabadban hűvös és a lakás fűtési szezonban száraz meleg levegője hozza elő a panaszokat. A hyaluronsav több, otthoni használatra javasolt krém összetevői közt is megtalálható de igazán látványos és tartós eredmény a kozmetikában használt készítményekkel érhető el.


Hidratált bőr hat hét alatt

A vendég kellemes környezetben kényelembe helyezi magát a puha, ellazulást nyújtó kozmetikai székben, majd a lágy mozdulatokkal végzett arctisztítást követően a kezelés két krém és két ampulla használatával folytatódik – írja le a kezelés körülményeit Peterman Krisztina. A kezelés gumikesztyűben történik annak érdekében, hogy a gyors felszívódású hatóanyagokból egy kicsi se kerüljön a kozmetikus kezére, a készítményt az első cseppjétől az utolsóig a vendég bőrébe masszírozzuk. Lezárásképp gépi kezelés, vagy maszk közül választ a vendég, tetszés szerint. A kezelés után a maximális felszívódás érdekében 16 órán át nem szabad, hogy víz érje az arc területét.


Professzionális kezelés
A kozmetikában végzett kezelések során a megfelelő eszközök és koncentráltabb készítményeknek köszönhetően a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttathatjuk, így lesz igazán látványos és tartós a szakember által végzett kezelés – sorolja Peterman Krisztina.
Az itt alkalmazott készítményekben a hyaluronsav eredetileg nagyméretű molekuláit destrukturálják, a kezelés során ebben az állapotban visszük fel a bőrre. Masszírozással a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak, majd felszívódást követően restrukturálódnak, azaz visszaállítják eredeti méretüket. Ha megfelelő mennyiségű megkötött víz van a bőrszövetben, akkor a bőr sokkal teltebb, ruganyosabb lesz, a kezelés tehát nemcsak hidratál, de hatására a ráncok is kisimulnak, jelentősen csökken a barázdák mélysége. A legjobb hatás eléréséhez 6 kezelés szükséges, heti egy alkalommal.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1745 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x