Keleti Andrea is harcol az öregedés ellen!
Címlap / Szépség-Egészség / Keleti Andrea is harcol az öregedés ellen!

Keleti Andrea is harcol az öregedés ellen!

Forrás: Cafe PR
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-07

Keleti Andreát káprázatos külsejének, és pozitív kisugárzásának köszönhetően sokan példaképnek tekintik. Szerinte a szépség azzal kezdődik, hogy rendbe kerüljünk önmagunkkal, és megtaláljuk a belső harmóniát. Persze ahogyan minden nőnek, számára is fontos, hogy a kor előrehaladtával megőrizze bőre üdeségét. A gyönyörű műsorvezető elárulta, milyen új hollywoodi eljárással harcol az öregedés korai jelei ellen! 

„A szépség minden nőnek fontos, nekem is természetesen. Sajnos az ember öregszik, ez tény, bár amennyire lehet, igyekszem harcolni ellene. Nyilván az arc az egyik felület, ami állandóan közfigyelmet élvez, és amit az emberek legjobban néznek, így muszáj ezzel a területtel kiemelten foglalkozni”- árulta el Andi, aki éppen ezért próbált ki egy igazi újdonságot, a Venus Freeze kezelést, mely sikerrel harcol a ráncok ellen. „A kor előrehaladtával szeretem a látványosabb kezeléseket, de drasztikus beavatkozásokra úgy érzem nincs szükségem. Inkább maradok a bőrfelszín élénkítése mellett, kis küzdelemmel a ráncok ellen. Ennek alkalmából most felfedeztem egy újdonságot, amit tulajdonképpen Hollywoodban a hírességek is használnak, és néhány percre én is úgy érezhetem magam, mint egy igazi sztár. Az új kezelés összesen 20 perc, nagyon kellemes érzés, inkább csak egy relaxáló kikapcsolódás.


Hatására kisimulnak a ráncok, az ember azonnal felfrissül és üde lesz tőle a bőre.” Borbély-Szoják Zsanett szépségápolási szakértőj szerint, a kezelés azonnali látványos változást eredményez, nem csak a zsírbontásban remekel, de a cellulitot is csökkenti. „Az új kezelés teljes testen alkalmazható, arcon és testen egyaránt. Ráncokat, laza bőrt kezel, csökkenti a cellulitot, és a körkerületi zsírt. Az (MP)2 technológiával a gép multipoláris rádiófrekvenciát és pulzáló mágneses mezőt kombináltan közvetít a bőrbe, sűrű és egyenletes hőmátrixot generálva. Ez a hő váltja ki a rostok összehúzódását, fibroblasztok osztódását, a kollagént szintézist és a zsírbontást. A pulzáló mágneses mező új egészséges vérerek képződését aktiválja, melynek köszönhetően javul a bőr oxigenizációja és tápanyagellátása. Tehát ez az egyetlen technológia, mely a kollagén szintézisét két külön mechanizmussal serkenti, és ennek köszönhetően drasztikusan és hosszan tartó eredményekkel javítja a bőr állapotát. A Venus Freeze fájdalommentes, meleg, masszázsszerű, relaxáló kezelés, mellyel az arc a nyak és a teljes test kezelhető. A kezelés során tapasztalható bőrpír pár órán belül elmúlik. Egy terület kezelése körülbelül 30 percet vesz igénybe”- árulta el a szakértő.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3862 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x