Yumeiho masszázs - kerülj harmóniába önmagaddal
Címlap / Szépség-Egészség / Yumeiho masszázs - kerülj harmóniába önmagaddal

Yumeiho masszázs - kerülj harmóniába önmagaddal

Forrás: Morpho
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Egy kellemes masszázs mindenki számára hatékony. Ellazítja az izmokat, oldja a feszültséget és megnyugtat. Ám a különböző masszázstípusoknak számos egyéb élettani hatása is van. Amellett, hogy felfrissítenek, többek között segítenek a zsírégetésben, méregtelenítésben és az immunrendszer erősítésében. Ilyen különleges masszázstípus a Yumeiho masszázs is, amely a testszimmetria helyreállításával, az izmok lazításával, és a meridián energia harmonizálásával fejti ki jótékony hatását.  

„A Yumeiho masszázs célja az optimális helyzetből kimozdult keresztcsonti ízület és a test megváltozott szimmetrikus egyensúlyának normalizálása és megtartása. Az izmok, valamint a kötőszövet ellazítása, illetve az izmok nyújtása, melynek révén fokozza a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A masszás kiválóan alkalmazható a hát- és ízületi, gerincbetegségek, izomfájdalmak esetén, műtétek utáni rehabilitáció alatt, gerincelváltozások, sportsérülések és tartáshibák kezelésében, de akár a belgyógyászati betegségek esetén is. Segít továbbá a testi és szellemi felfrissülésben. A masszázs során azonban nem csak kezeljük a tüneteket, de a megelőzéssel is foglalkozunk” – mondta Szöllősi Ferenc,masszázs és mozgás terapeuta.


A Yumeiho masszázsnak három fő része van. A masszázs, melynek során a masszőr teljesen átmasszírozza a testet, ezáltal ellazítja a feszes izmokat és kimozgatja a test főbb ízületeit. Mindemellett javítja a vérkeringést, serkenti a nyirokkeringést és fokozza az anyagcserét. Másik része a nyomó, gyúró mozdulatokból álló, a fület, arcot, fejet, tenyeret és talpat érintő akupresszúrás kezelés, amely elősegíti a testben az energia áramlását. A harmadik részét a manuálterápiás fogások alkotják, melyekkel a masszőr helyreigazítja az ízületeket.


„A Yumeiho masszázs alkalmazásához nagyon fontos a masszőr és a páciens közötti összhang, az összehangolt együttműködés. A masszázs kényelmes ruhában, elegáns, távol-keleti és indiai stílusban berendezett helységben történik, amely segíti a ráhangolódást és az ellazulást. A páciensnek nincs más dolga, mint átélni a harmóniát, befogadni az érintés gyógyító erejét. A célunk, hogy a kezelés igazi kikapcsolódást jelentsen és a páciens testileg-lelkileg felfrissülve térjen vissza a hétköznapokhoz” – tette hozzá Szöllősi Ferenc.
(a képek illusztrációk)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x