Ma-uri élmények margójára
Címlap / Szépség-Egészség / Ma-uri élmények margójára

Ma-uri élmények margójára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

A Márvány utcába tartok ma-uri masszázsra. Nehezen jut el agyamig, hogy a hely, amit keresek, a fő út másik oldalán van. Valahogy mindig is azt hittem, hogy a Márvány utca amolyan féloldalas dolog. A házszám sincs meg, és még útba ejtenék egy bank automatát is előtte. Kissé rohanósra sikerül a figura, de azért odaérek.  

Odabent nyugodt a légkör; halkan beszélgető emberek látványa fogad. Visszabillenek abba a nyugalomba, ami az elmúlt 20 percben nem volt sajátom. Lelassulok én is miközben teámat iszogatva bevonulunk egy kis kuckóba: Réka és én.  Jó ideje nem találkoztunk.
Leülünk egymással szemben és az életemben megvalósítandó dolgokról beszélgetünk. Érzem, hogy ez már inkább a profi érdeklődés, mintsem az elmúlt idők porára való emlékezés része. Mesélek az éppen aktuális terveimről: rövid- és középtávú céljaimról. Réka figyelmesen hallgat. Hagyja, hogy én meséljek, értelmez, de nem irányít. Amikor végzek, elmondja a kezelés menetét és kimegy. Átöltözöm és kis idő múlva elkezdődik a kezelés.


Olvastam róla, videót is láttam már, de így is váratlanul kellemes az érintéseken keresztül belefolyni a zene ritmusába. Egyszer csak azt veszem észre, hogy felébredek. Belealudtam a finom, futószalagon érkező simogatáshullámokba. Közben óceán, dobok, tűz és nyugalom.Megint alámerülök… Amikor ismét magamhoz térek, egy könyök és egy alkar érkezik meg éppen a vállgödrömbe és siklik akadálytalanul tovább. Majd belépnek a tenyerek és az ujjak is. Egyszerre simítanak rajtam végig az olajos karok.Kidőlt fatönknek érzem magam. Faágkezű Artemisz igyekszik leveleivel megóvni valamitől. Nem tudom, mitől óv, de meg akar őrizni azon a helyen és abban a formában úgy, ahogy ott vagyok. Permakultúramásképp… Közben akaratlanul is arra gondolok, hogy milyen nehéz lehet külön-külön, de mégis egyszerre mozgatni a két kart és a kezeket.

Ahogy haladunk az időben, olyan természetességgel jelenik meg egy kép lelki szemeim előtt, mintha a szobám falán függene otthon és ismerném a festőt, a keletkezése történetét, de még a vászon készítőjét is. Réka energiája közben tovább élesíti a képetkarjain keresztül, majd ismét homály… Megint ritmusok és tempóváltások jönnek, mintsem szavakkal kifejezhető történések, de ez így jó.
Neheze térek vissza. Tudom, hogy véget ért a masszázs, de nem akarom elhinni. Beszélgetünk odakint az előtérben az elmesélhető élményeimről, de aztán becsönget a következő vendég.
Mennem kell…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x