Már a plasztikai sebészetben is hódít a 3D!
Címlap / Szépség-Egészség / Már a plasztikai sebészetben is hódít a 3D!

Már a plasztikai sebészetben is hódít a 3D!

Forrás: Life PR
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Minden nő arra vágyik, hogy szép legyen. Egyesek eltökéltebbek, mint mások és kés alá fekszenek. Nehéz azonban elképzelni, hogyan is fogunk festeni a műtét után, és milyen változás érhető el a beavatkozás segítségével. A mostanában népszerű 3D-s szimuláció erre nyújt megoldást, segítségével a monitoron szike nélkül is átalakíthatjuk magunkat! 

Az amerikai tervezésű új 3D-s technológia lehetővé teszi, hogy megnézzük, a kért plasztikai beavatkozás milyen változásokat idézne elő a testünkön, mielőtt úgy döntünk, belevágunk a műtétbe. A 3D-s AxisThree szoftver különösen hasznos, ha orrplasztikáról, vagy esetleg mellnagyobbításról van szó, statikus konzultáció helyett, 3 dimenziós konzultációt tesz lehetővé. A technika forradalmasította a plasztikai sebészeti konzultációt, hiszen korábban komoly problémát jelentett, hogy a betegek nem tudtál elképzelni magukat a műtét után, így nem tudták jól belőni milyen méretek vagy formák lennének ideálisak számukra. A módszer segítségével most a páciens gyorsabban és határozottabban képes dönteni, magabiztosabban vág bele a procedúrába.


Hogyan működik?
A konzultáció során felvételeket készítenek a páciens átalakítandó testrészéről, egyszerre több különböző szögből is. A felvételek milliónyi mérési pontot vesznek fel a testen, és ezek kombinálásából adódik a páciens testét 3D-ben tökéletesen lemodellező ábra. Az előtte és utána fotókat összehasonlíthatjuk, a látottakon bármikor változtathatunk, amíg el nem érjük a kívánt eredményt. A szimulált eredmények megtekinthetők minden szögből, emellett pedig részletes anatómiai képet kapunk, mely a lineáris és térfogati mérésekbe is betekintést enged.


Mellplasztika 3D-ben
Az AxisThree 3D szoftver egészen új szintre emeli a mellplasztika konzultációt. A módszer hasznos lehet legyen szó akár mellnagyobbításról, mellfelvarrásról, akár mellkisebbítésről. „Segítségével összehasonlíthatjuk a különböző méretű és formájú implantátumokat. Sőt, a képeken azt is megnézhetjük milyen eredménnyel zárulna a kért beavatkozás, ha mirigy alá, vagy esetleg izom alá helyeznék az implantátumokat. A rendszer 6 fényképet rögzít egyszerre, amit aztán a komputer 3D-s képpé alakít. Ezt forgatni lehet, így több irányból is megtekinthető. A változtatásokhoz kijelöljük a különböző orientációs pontokat a gép számára, ami alapján aztán az dolgozni fog. A mellimplantátumok esetében azt is képes lemodellezni, hogy a szövetek hogyan reagálnak az implantátumra. Anatómiailag pontos képeken láthatja a páciens a különböző verziókat, akár egymás mellett megjelenítve”- árulta el Dr. Mohammad T. Jaberansari,  plasztikai sebész.

Virtuális arcplasztika

Az arc az a testrészünk, amely történjen bármi mindig minden helyzetben közfigyelmet élvez, éppen ezért nagyon fontos, hogy a rajta végzett plasztikai beavatkozás 100%-ban sikeres legyen. Ha nem az elvárt eredményt kapjuk a plasztika beavatkozás komoly lelki törést okozhat. „Sok esetben a betegeknek kifejezetten nehéz elképzelni milyen kimenetelű is lehet egy orr, fül, áll vagy az orca területét érintő plasztika, szerencsére a rendszerrel ez ma már sokkal könnyebb. Az arcon történő beavatkozások kiválóan megjeleníthetők a módszer segítségével, legyen szó akár hialuronsavas arc, vagy ajakfeltöltésről, botoxról, szemhéj, vagy teljes arcplasztikáról. Ha egy orr púpos, széles, vagy görbe több oldalról is meg kell figyelni ahhoz, hogy megértsük mit kell rajta átalakítani. A képalkotó rendszer segítségével elemezhetjük az orrot az arc minden szögéből”- mondja a plasztikai sebész szakértő.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2644 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x