Mondj búcsút a ráncoknak végleg!
Címlap / Szépség-Egészség / Mondj búcsút a ráncoknak végleg!

Mondj búcsút a ráncoknak végleg!

Forrás: Life PR
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

A modern kozmetika újításai nem csak termékekben, de kezelések terén is megmutatkoznak. A most következőkben dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos bemutatja az egyik legkorszerűbb szépségkezelését, amely azonnal látható változást eredményez, ráadásul szike nélkül! 

A bőrgyógyász szakértő szerint a Fine Thread Contouring kezelés az egyik leginnovatívabb módszer arra, hogy sokáig megőrizzük bőrünk fiatalságát és természetes hatást érjünk el! "Ez a módszer tökéletes választás a megereszkedett bőr feszesítésére, amit biológiailag felszívódó, antimikróbális szálakkal végzünk. Az eljárás rendkívül egyszerű, a gyógyulási idő rövid, az eredmény azonban akár 2 évig is látványos marad. A hatás nyilvánvalóan nem olyan drámai, mint egy arcfelvarrás esetében, annál sokkal természetesebb, és a kezelt terület vonásai sem változnak meg"- árulta el dr. Csernus Krisztinabőrgyógyász szakértőj, aki azt is hozzátette , az FTC kiválóan alkalmazható az arcbőrön, de eredményesen használható még lógó felkarra, tokára és más testtájakra is.


"A kezelés mindössze fél-egy órát vesz igénybe, a hatást pedig fokozni lehet a kezelés megismétlésével. Stimulálja a kollagéntermelést, felgyorsul a mikrokeringés, a regeneráló folyamatok pedig aktivizálódnak"- árulta el a doktornő, majd hozzátette, hogy már rengeteg ismert ember is kipróbálta ezt az újfajta technikát.  "Az extrém fiatalító hatás bizonyos szálak befűzése esetén részben azonnal látható, ahogy a szálak megemelik az arcbőrt. A bőr napról-napra feszesebb lesz és a befűzött szálak körül folyamatosan alakul ki az új, erősebb kötőszövet. Ez egy fantasztikus ránctalanító és fiatalító eljárás! Fontos azonban felhívni a figyelmet arra, hogy ezt a kezelést, csakis olyan orvos végezheti, akinek megfelelő képzettsége van!"

- Mik a legfontosabb szempontok, ha valaki ki szeretné próbálni  a Fine Thread Contouring kezelést?


- A lazább, petyhüdt, lógó bőr esetén az egyik leglátványosabb és leghatékonyabb kezelési módszer. Sikeresen alkalmazható arcon, nyakon, a toka területén, illetve lógó felkar, megereszkedett has esetén is. Amikor a kontúrvesztés első jeleit tapasztaljuk, már érdemes elvégeztetni a kezelést, hiszen minél korábban leállítjuk a kötőszöveti rostvesztést, annál tovább marad fiatalabb a bőr. De fontos megjegyezni, hogy idősebb korban, érettebb, ráncosabb, akár jelentősen megereszkedett bőr esetén is látványos eredmények érhetőek el. Természetesen a beültetett szálak mennyisége egyénileg változik ennek megfelelően.- Miben rejlik ennek a kezelésnek a sikere?

- Elsősorban magában a hatásmechanizmusban. A beültetett szálak körül hetek-hónapok alatt az újonnan képződött kötőszöveti rostok megélénkítik a bőrt, optikailag egészségesebb, teltebb kontúrokat adva. Javul a mikrokeringés a bőrben, így a fakó bőr ismét élénkké, üdévé válik. A kezelés utáni hónapokban fokozatosan épül ki a hatás, párhuzamosan az új kötőszövet kialakulásával, így napról napra kontúrosabbá válik a kezelt terület.  A saját kötőszöveti rostjaink kiépülésével leállítjuk a bőr öregedését, mely már a 20-as éveinkben drasztikus mértékben elkezdődik.

- A felszívódó szálak nem veszélyesek?

- Itt ismét megemlíteném, hogy fontos, hogy minden esetben olyan orvos végezze a kezelést, akinek megfelelő képzettsége van. A kezelés során használt szálak teljes mértékben lebomlanak néhány hét illetve hónap alatt, csupán a saját kollagénrostjaink maradnak a helyükön. A kezelés során keletkezhetnek kisebb bevérzések, a tűszúrások nyomán átmeneti pattanásszerű kiemelkedések, melyek nyomtalanul elmúlnak.

foto: Royal Clinics
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5051 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x