Így hozd magad csúcsformába a nyárra
Címlap / Szépség-Egészség / Így hozd magad csúcsformába a nyárra

Így hozd magad csúcsformába a nyárra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Az élet bizonyos helyzeteiben szüksége lehet immunrendszerünknek, szervezetünknek egy kis extra támogatásra. Különösen igaz ez a tavaszi időszakra, amikor a hosszú téli hónapok után szervezetünk kissé megviselt, és amikor sajnos szinte lehetetlen természetes módon, friss gyümölcsök és zöldségek segítségével biztosítani szervezetünk számára a megfelelő mennyiségű vitamin- és ásványianyag-bevitelt.  

Immunrendszerünk a szinte állandóan váltakozó, szeszélyes időre sokkal érzékenyebben reagál, a megfázás, illetve a most induló allergia mindennapos jelenségként nehezíti meg sokunk életét. Ám szerencsére ma már ebben az időszakban sem kell lemondanunk a gyümölcsök természetes, jótékony hatásairól, hiszen egy kifejezetten a szervezet megóvására kifejlesztett, „szuper multi”, egy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó multivitamin segítségével mindig formában tarthatjuk magunkat, és óvhatjuk egészségünket.

Immunrendszert erősítő vitaminok

Szervezetünk optimális működésének eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű vitamin, nyomelem és ásványi anyag biztosítása. A mindennapos intenzív fizikai, vagy szellemi munka, a stressz, a felfokozott életritmus, valamint az egészségtelen táplálkozás mind negatívan hatnak szervezetünkre, így néha nem árt egy kis extra támogatás a jó közérzet, illetve egészségünk megőrzése érdekében.


Ám sajnos a megfelelő vitaminpótlás egyáltalán nem egyszerű feladat a mai rendszertelen és egészségtelen táplálkozási szokások mellett, sőt, ma már a gyümölcsök és zöldségek önmagunkban nem képesek elegendő mennyiségben biztosítani a szervezet számára szükséges tápanyagokat.

Immunrendszerünk védelméért leginkább a C- és A-vitamin felelős, hiszen amellett, hogy kiváló immunerősítők, növelik a fehérvérsejtek számát, valamint fokozzák a bőr kollagén termelését, tehát fiatalító hatással is bírnak.

A kalcium köztudottan az egyik legelemibb ásványi anyag, hiszen minden sejtünk és szövetünk működéséhez elengedhetetlenül szükséges. Jelentős szerepet játszik csontjaink, izmaink, emésztő-, illetve idegrendszerünk megfelelő működtetésében, míg a B- komplex javítja a koncentráló- és emlékező képességet, valamint hatásos fáradtság, stressz ellen.

Az E- vitamin erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, valamint fontos szerepet tölt be a vérkeringés és szívműködés megőrzésében, az öregedés késleltetésében, míg a magnézium olyan kulcs ásványi anyag, amely minden sejtünkben megtalálható, így nélkülözhetetlen több száz enzimünk és sejtünk optimális működésének biztosításához, sőt, még az idegesség, ingerültség leküzdésében is segít – mesélte el Dr. Szécsi Péter, a Spártai szupervitaminok orvos szakértője.

Biztosítsd szervezeted számára létfontosságú vitaminokat 100%-ig természetesen!

Kifejezetten azokra az időszakokra, amikor nincs lehetőség a szervezet természetes módon történő támogatására, illetve amikor fokozott stressz és intenzív munka terheli az immunrendszerünket, fejlesztettek ki szakemberek egy különleges, „szuper multi” multivitamint, amely 32 féle aktív összetevőt tartalmaz nagy mennyiségben: a már fent említett létfontosságú vitaminokon túl többek között lecitint, omega-3-at, bioflavonoidokat, valamint ásványi anyag komplexet. A különleges vitamin legfőbb ereje abban rejlik, hogy rendkívül nagy mennyiségű, 100%-ban természetes eredetű aktív hatóanyagokat tartalmaz, kényelmesen fogyasztható, apró, 100%-ban természetes eredetű, könnyen lenyelhető zselatinkapszulákban.

A megfelelő vitamin és tápanyagpótlásról azonban nem csak az intenzív, illetve nehezebb időszakokban érdemes gondoskodnunk, hanem folyamatosan, megelőző céllal is.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x