Az allergia, mint a fellázadt test tünete
Címlap / Szépség-Egészség / Az allergia, mint a fellázadt test tünete

Az allergia, mint a fellázadt test tünete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Minden test egy külön kis univerzum. Mindennek megvan a maga helye, feladata. Szerencsére a tudatos énünknek nem kell figyelnie, hogy testünk milyen hormonokat, emésztő enzimeket termeljen, milyen ingerületátvivő anyagokat bocsásson a véráramba-ez teljesen automatikusan történik. Egyensúlyi állapotunkban ez harmonikusan működik. Ám létrejöhet a test egyensúlyvesztése-és ilyenkor a testünk jelez. Igen gyakran allergiás reakciókkal-az allergén lehet légúti, emésztőrendszeri,és bőrön keresztül is, megnyilvánulhat tipikus allergiás reakció- viszket a bőr,kiütések jelennek meg rajta,tüsszögés, szemviszketés, orrfolyás,és akár asztmás tünetek is jelentkezhetnek, ha emésztőrendszeri az allergia-hasi panaszok, hasmenésben nyilvánulhat meg. Az allergia korunk népbetegségévé vált. 

Annyira elterjedt, hogy már nem is csodálkozunk, ha találkozunk vele. Szerencsére ritkán okoz drámai tüneteket, de néha akár halálos kimenetelű is lehet egy darázs, méh-csípés, ha nem sikerül azonnali megoldást találni egy gégeödémára.

Az allergiás jelenségek száma eddig 10 évente duplázódott, de a környezetszennyezés, a stressz, és a sok kemikália, amit használunk, -az állományjavítók, ízfokozók és a színezőanyagok- hatására valószínűleg még ennél is rövidebb idő alatt fog megduplázódni, amennyiben nem változatunk életmódunkon, étkezési szokásainkon.

Sajnos egyre gyakrabban találkozhatunk gyerekkorban táplálék allergiával, intolarenciával.
Ez megnehezítheti a családok életét, ám ha tudjuk, hogy egy-egy hosszan tartó nátha, levertség, hasmenés mögött akár ez is állhat a gyerekeknél-érdemes megvizsgáltatni.

A hagyományos orvoslásban vérből tudják az élelmiszerallergiát kimutatni, az alternatív orvoslásban használjuk a biorezonanciát, amikor akupunktúrás pontokon mérve tudjuk megállapítani mely ételeket nem tolerálja a szervezet.

Az allergia vizsgálat során légúti, bőr és élelmiszer allergiát okozó anyagokat vizsgálunk. Meg tudjuk állapítani azt is, ha a fogpótlásban valamely anyagra érzékeny az illető, és ilyenkor van lehetőség arra, hogy egy másik anyagot választva elkerülhető legyen az allergiás reakció.

Igen gyakran tapasztaljuk azt a kezelések során, ha a szervezetet meg tudjuk tisztítani a méreganyagoktól, ha sikerül a stressz szintet csökkenteni,még akkor is, ha az allergia genetikailag öröklődő-a tünetek csökkennek.

A Mora- kezelés során komplex módon az egész embert kezelve az esetek nagy részében sikerül a tüneteket enyhíteni, vagy meg is szüntetni. A tünetek sokszor a nem megfelelően működő immunrendszer, a fizikai és lelki terhelés következményei,így kezelésük is sokkal eredményesebb egyénileg, mint egy allergiára javasolt tablettával.

A Mora diagnosztikáról és kezelésről bővebb információt az alábbi honlapon található:
http://mora-terapia.webnode.hu/

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3233 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x