Mire figyeljünk a karácsonyi, újévi időszakban?
Címlap / Szépség-Egészség / Mire figyeljünk a karácsonyi, újévi időszakban?

Mire figyeljünk a karácsonyi, újévi időszakban?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-31

Az évnek ebben a szakában általában több a tevékenység az életünkben,többet sietünk, többet dolgozunk és többet idegeskedünk. Ez jellemzi leginkább ezeket a napokat. Lehet, hogy nem kellene ennek így lennie? Megengedhetjük azt is magunknak, hogy könnyebb legyen? Igen! A megoldás lehet az, ha abbahagyjuk önmagunk és mások bírálgatását. Leggyakrabban magunkat bántjuk. - Már meg kellett volna ezt csinálnom! Ilyenkor már nem kellene a nagy bevásárlóközpontokban lennem, pláne nem úgy, hogy sokkal érzékenyebb vagyok, mint az emberek többsége, és érzékelem mások idegességét és feszültségét. 

Tudok-e máshol tartani, mint ahol tartok?Ha tudnék- nyilván akkor ott lennék… Ám még mindig azon kaphatjuk magunkat, hogy emiatt mérgelődünk és feleslegesen bántjuk magunkat.
Most itt tartok. Persze - tarthatnék máshol, de MOST itt vagyok. Most szabadon dönthetek arról, hogy bántom tovább magamat, vagy elfogadom ezt a helyzetet, ami nem jelenti azt, hogy nem változtathatok rajta. Most itt vagyok, Kíváncsian várom, hogyan tudok ott lenni, ahol még nem vagyok.

Ez a nyitottság lehet a megoldás a sok kényszeres , csapdás helyzetből, melybe magunkat zártuk be.

Mert ha hibáztatom, bántom magam-biztos, hogy jobb nem lesz - inkább még mélyebbre kerülök.
Mi lenne, ha most a legnagyobb energiarablókat - a bűntudatot, hibáztatást, haragot - elküldenénk szabadságra? Csak erre az időszakra - lehet, hogy nyugodtabbak lehetnénk? Mi az a nyugalom, ami mindig is bennünk volt, csak még nem tudtuk megélni? Erről szól Scott Kiloby könyve - Természetes nyugalom a címe.

Amennyiben van egy kis időnk az ünnepek alatt javaslom az elolvasását és a könyvben leírt módszer alkalmazását.

Scott szerint „szériatartozékunk” a természetes nyugalom ám nem élünk vele, mert sok olyan dolgot elhittünk magunkról és a világról, mely nem engedi azt a nyugalmat megélni.
Minden , amit kerestél már most is itt van: nem kell többé a jövőben kutatni a boldogság után, ami aztán újra kicsusszan a kezeid közül. Nem kell tovább szenvedned az önmagadról és más emberekről szóló történetek kelepcéjében, s a fájdalmasnak elhitt érzéseid elől sem szükséges többé menekülnöd.” - Scott Kiloby

Bővebb információ: www.termeszetesnyugalom.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x