Gyógyító figyelem
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Gyógyító figyelem

Gyógyító figyelem

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-19

Mi az, amitől ki tudunk teljesedni? Mi az, ami igazán éltet minket? Az elfogadás. Olyan gyakran halljuk ezt. Ám csak nagyon ritkán tudjuk megélni… 

Biegelbauer Pál egy olyan személy volt aki igazán tudott figyelni és elfogadni. Talán ezzel is magyarázható az a sok gyógyulás, ami munkássága során bekövetkezett. Több embernek lehetősége volt személyesen megtapasztalni ezt a képességét, és sokan az általa Fényadásnak nevezett módszer során válhattak ismét teljessé.


 
 
Megszületünk, és általában majdnem mindig várnak minket és örülnek nekünk. Valahol az iskoláskorban bekövetkezik egy törés az életünkben. Meg kell felelnünk – a családnak, az iskolának, a társadalomnak. Ez bizony nagy súlyt rak ránk. Sok-sok energiát követel a megfelelés.

Mert mi jók szeretnénk lenni, meg szeretnénk felelni ezeknek az elvárásoknak. Ám mi van akkor, ha ráébredünk arra, hogy így vagy úgy, de mindenféleképpen szerethetőek vagyunk? Mekkora energia szabadulhat fel ilyenkor? Mi mindenre fordíthatjuk ezt a felszabadult energiát?

Biegelbauer Pál utolsó előadását kevesen hallhatták 2001. január 20-án Kecskeméten. Egy lelkes kis csapat részesült abban a csodában, hogy megérezhette az elfogadás erejét.
Ez volt az utolsó előadása. Lényegében összefoglalta mindazt, amit tanított életében. Mindezt nagy alázattal, odafigyeléssel és humorral. Mert szeretetett és tudott is élni. Olyan kis dolgoknak tudott örülni, amiknek általában csak a gyerekek tudnak. Ezt a gyermeki kedvességet, ártatlanságot is visszaadja az előadásból készített hanganyag és a könyv is.
 

Nehéz volt a hanganyaghoz hozzányúlni. Sokáig csak terv maradt az elkészítése. Ám megérkezett a jel, és elkészült a könyv.

„Ki vagyok Én?” a könyv címe, és életünk lényegi kérdéseit feszegeti.

Február 20-án, Biegelbauer Pál halálának évfordulóján emlékezünk rá. Szeretettei, tanítványai, rokonai. Bemutatjuk a könyvet, és lehetőséget kapunk az emlékezésre.

Lehet, hogy a kérdést is feltesszük közben: Ki vagyok ÉN?

Erre invitálom azokat, akik nyitottak egy közös keresésre, mely során rábukkanhatunk arra a csodára, akik vagyunk.

Helyszín: Keleti Álmok Háza XIII. Rozsnyai u. 9.
Időpont: Február 20. 17.30
Bővebb információ:

https://www.facebook.com/events/831899590166829/?ref_dashboard_filter=calendar 
 
[ 4345 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x