Ezért ne vágj otthon frufrut! - A mesterfodrász megmondja
Címlap / Szépség-Egészség / Ezért ne vágj otthon frufrut! - A mesterfodrász megmondja

Ezért ne vágj otthon frufrut! - A mesterfodrász megmondja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Fodrász után a tükör előtt állva rájössz, hogy tulajdon képen igaza volt a fodrászodnak. Egész jól áll neked a frufru . A kollégáid is megdicsérik. Érzed, hogy az utcán az emberek mosolyogva néznek rád. Ilyet már rég éreztél. Telnek a napok és az érzés nem múlik. Elgondolkozol azon, hogy eddig miért nem érezted, hogy egy jó frizura megtudja édesíteni a napjaid. A jóérzés fokozódik, de az egyik nap arra ébredsz, hogy a frizurád kibírta az éjszakát, de a frufrud iszonyúan néz ki.  

Próbálod vizes fésűvel lefésülni, hajszárítóval lelapítani,de amikor nagy nehezen sikerül akkor kiderül,hogy belelóg a szemedbe. A frizura teljesen rendben, de ez a frufru valami őrület.
Hosszú és nem áll sehogy.

Egy frufru vágásért elmenni a fodrászhoz?

Várni egy órát két csattintásért? Erre nekem sem türelmem sem időm.


Fotón: Marsi László mesterfodrász

Egyszerűnek tűnik

Szerintem én is meg tudom csinálni. Csak egy frufru, mondod és elindulsz keresni egy ollót. A varrós dobozban van egy. Jó márka egy az elég jól vág. Méretre akkora amekkora ollója a fodrásznak van.

Megpróbálom. Azért megmosom a hajam, mert minden reggel meg szoktam mosni. A frissen mosott haj azért teljesen más. Fél centit levágok mindenhonnan, abból baj nem lehet.

VÁGÁS VIZESEN

Elkezdem vágni
Megvan.
Elég jó lett.
Megszárítom.

Szárítás után:
Úristen ez a frufru tök rövid, hogy nézek ki. Így nem lehet utcára menni. Iszonyú.

Ne tedd, mert elszúrod

Lehet, hogy nem veled, de az ismerőseid körében megtörtént ilyen eset. A hajvágás egyszerűnek tűnik, de nem az!


Vannak olyan alapelvek amit, ha nem ismersz biztos a kudarc. Például ismerni kell pontosan a frufru területet. A olló hossz és kereszt tengely dőlés szögét a hajszál nyúlásának a tulajdonságait ahhoz, hogy egy frizurát vagy egy frufrut el tudj készíteni.
Ezért azt javaslom, hogyha meg nő a frufrud ne nyúlj a hajadhoz, hanem menj vissza a fodrászodhoz, és nézz ki inkább úgy, ahogy valóban szeretnél! Emlékezz arra az érzésre amikor először kiléptél az utcára az új frufrus frizuráddal!

Egyetértesz?

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5505 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x