A személyre szabható bőrfiatalítás
Címlap / Szépség-Egészség / A személyre szabható bőrfiatalítás

A személyre szabható bőrfiatalítás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

Itt van végre a tavasz, amely a legtökéletesebb időszak a megújulásra. Így a téli hideg elmúltával ruhatárunk felfrissítése mellett ne feledkezzünk el arcbőrünk megújulásáról sem. A közelmúltban érkezett hazánkba az a forradalmian új kezelés, amely 3 eljárás hatékonyságát egyesíti önmagában, fájdalom és műtét nélkül újítja meg bőrünket, valamit számol le az aknék és tág pórusok okozta kellemetlenségekkel is! 

A tavasz a megújulás időszaka- ne feledkezzünk el bőrünkről sem!

„Az idő múlásának első jelei legtöbbször bőrünkön jelentkeznek, elsősorban azon a területen, ahol az a leginkább látható, és amelyre mi, nők a legérzékenyebbek vagyunk: az arcon. A bőröregedés számos tényezőtől függ, leginkább egyéni jellemzők, genetikai adottságok befolyásolják, de általában a 30-as évek elején veszi kezdetét, a drasztikus változás pedig a 40-es évek elején következik be. Egy nő életében nagyon fontos szerepet tölt be a szépségre, külsőre való odafigyelés, amelynek ma már elengedhetetlen kelléke az arcfiatalítás, az arc bőrének jó állapotban való megőrzése is. Ez most, a tavasz elérkeztével még inkább aktuális, hiszen ez a megújulás időszaka. A téli hideg és a nyári napsugarak között itt a tökéletes időszak arra, hogy bőrünket feltöltsük, új erővel és fiatalsággal ajándékozzuk meg. Azonban nemcsak az öregedési folyamatok elleni küzdelem tudja megnehezíteni mindennapjainkat. Az általános bőrproblémák, mint az aknés hegek, tág pórusok is sok bosszúságot tudnak okozni. Azonban most már hazánkban is elérhető az a forradalmian új kezelés, amely a bőrfiatalítás és bőrfeszesítés mellett képes ezekkel a bőrproblémákkal is leszámolni. AVivace frakcionált multi mikrotűs RF kezeléssel fájdalommentesen, műtét nélkül érhető el a látványos eredmény az arc, a nyak és a dekoltázs területén”- árulja el a szakértő, Dr. Horváth Zsuzsanna, a Bársony Orvos- Esztétika bőrgyógyász főorvosa.

3 eljárás hatékonysága egyetlen kezelésben

“Vivace kezelés a műtét nélküli bőrfiatalítás hatékony és biztonságos módszere, ez a ma létező legújabb és leginnovatívabb rádiófrekvenciás technológia. Az eljárás alkalmas a ráncok csökkentésére, aknés hegek elsimítására, sőt a pórusok összehúzására is. Különlegessége abban rejlik, hogy három, már önmagában is hatékony eljárás hatását ötvözi. A népszerű, és jól ismert frakcionált lézer és a hagyományos rádiófrekvenciás ránctalanítás eredményeit egyesíti úgy, hogy a dermaroller kollagén indukciós terápia jótékony hatását is beveti. A készülék bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe úgy, hogy apró mikrosérülések képződnek az elektródák alatt, míg közöttük ép felületek maradnak. Az ép területekről elinduló sebgyógyulási folyamat gyors és látványos eredményeket mutat. Az újraképződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú, több kollagént és elasztint tartalmaz, és feszesebb látványt nyújt. A kollagén egy rendkívül fontos, rostos kötőszövet, amely erőt és feszességet kölcsönöz a test szöveteinek, sejtjeinek. Bőrünk 75%-át alkotja, termelődése azonban a húszas éveink közepén folyamatosan fogyatkozni kezd. Míg a kollagén a bőr feszességéért, addig az elasztin annak rugalmasságáért felel. E két rost csökkenése következtében a bőr veszít rugalmasságából, és megjelennek a ráncok.”- tudhatjuk meg a szakértőtől.


Miben rejlik ennek a különleges eljárásnak a hatékonysága?

A Vivace személyre szabható bőrfiatalító kezeléseket tesz lehetővé, ugyanis a bőrtípusnak és a problémának megfelelően választhatjuk meg a szükséges kezelőfejet, és az alkalmazandó kezelési frekvenciát, így lehetőség van akár bőrfeszesítésre, arc liftingre, ránccsökkentésre, hegkezelésre, illetve pórus összehúzásra is. Mivel nem fényesztétikai kezelésről van szó, akár sötétebb bőrön, vagy nyáron is lehet alkalmazni, így az év minden szakában tökéletesen alkalmazható a lézeres eljárásokkal ellentétben. A kezelést minden esetben szakorvosi vizsgálat előzi meg, hogy a legcélzottabban, az adott problémának megfelelően a leghatékonyabb eredményt lehessen elérni. A kezelés során szigetelt, vagy szigeteletlen, aranybevonattal ellátott mikrotűk adják le a jótékony energiát, a beállított paramétereknek megfelelően a kezelési frekvenciát egy automatikus rendszer szabályozza, így a Vivace egy nagyon pontos és biztonságos kezelés. Fájdalommal, az enyhe eseti bőrpíron kívül semmilyen külsérelmi nyommal nem jár a kezelés. A hőhatás azonnali kollagén zsugorodást okoz a bőrben, ami a kezelés után azonnal látható, rugalmasabb tömörebb bőrképet eredményez. 4-6 hónapos távlatban új kollagén termelődést indukál, és már csupán 3-4 kezelés elegendő a tartós, látványos eredményhez”- avat be bennünket ennek a különleges eljárásnak a rejtelmeibe Dr. Horváth Zsuzsanna, a Bársony Orvos- Esztétika bőrgyógyász főorvosa.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2726 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x