A fogyókúra alapjai
Címlap / Szépség-Egészség / A fogyókúra alapjai

A fogyókúra alapjai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A fogyókúra nagy vállalás mindenki életében, hiszen egy nehéz helyzet elismerésével és a megváltoztatására tett elhatározással kezdődik. Ám ha a félelem helyett egészségünk, életünk megbecsülésére helyezzük a hangsúlyt e szemléletváltással máris könnyebb belekezdenünk a felfedezésbe. Fontos, hogy biztos támogatást találjunk, hiszen sok kihívással szembesülünk majd. Kezdetnek a tavaszi időszak máris segítségünkre lehet, a D-vitamin termelését biztosító napfénnyel, és a kellemesebb idővel. 

Töltsünk hát sok időt a szabadban a megújulás inspiráló hangulatával, tanácsolja a 7 és 17 fogyókúrás termékek - életvezetési tanácsadója, Falus Ildikó

Egyéni ideálkép

Alkatunk genetikailag is eltérő, ezért nem szerencsés az aktuális divatirányzatot figyelembe venni. Legyünk öntudatos, büszke nők és férfiak, akiknek az a fontos, hogy adottságaikhoz mérten fejlődjenek, ha kell, fogyjanak és célként a medencecsontjukkal bőrüket átszúró boldogtalan modellek és a fotózásra beállított kockahasú srácok helyett lehetőleg saját ideális formánk lebegjen előttünk! Legyünk tisztában azzal, hogy milyen típusú a testünk és kezdjük el szeretni úgy, ahogy van.

Próbáljuk meglátni magunkban és testünkben is az egyszeri és megismételhetetlen lényt, aki egészséges életet érdemel tőlünk. Ha ez sikerül, akkor könnyebb lesz vigasztaló nassolás helyett, egészséges ételeket adni neki, vagyis magunknak, felfedezni a mozogás örömét, megérezni a felelősségünk súlyát és örülni a lehetőségünknek, hogy törődhetünk önmagunkkal – tanácsolja a 7 és 17 fogyókúrás termékek - életvezetési tanácsadója, Falus Ildikó.

Önbizalom

Értékeljük a bátorságot, amivel szembenézünk esetleges túlsúlyunkkal és az elhatározásunkkal, hogy ezen változtatunk! Fontos tudnunk honnan indulunk és mi a cél. Ehhez sok mindent tudatosítanunk kell magunkban. Például elhízásunk mértékét és okát.

Amennyiben a fizikai paraméterekkel már tisztában vagyunk, forduljunk kicsit a lelki összetevők felé. Mindig emlékeztessük magunkat, hogy komoly munkát végzünk, amihez nagy fizikai és lelki erő kell. Az, hogy kezünkbe vesszük az irányítást máris egy hatalmas lépés, amiért elismerés jár!

Minden pici eredményt vegyünk észre és ismerjünk el! Becsüljük meg saját munkánkat, lépéseinket, kitartásunkat- tanácsolja a 7 és 17 fogyókúrás termékek - életvezetési tanácsadója, Falus Ildikó.

Keressünk segítőtársakat! Összefoghatunk ismerőssel, találhatunk klubokat, felkereshetünk szakembereket, vagy netes programokat. Találjuk meg a megfelelő támaszt és használjuk!
Lelki okok

Az elhízás mögött több különböző lelki ok állhat.
Jól ismert a jelenség, hogy egy fárasztó, esetleg sikertelennek érzett vagy stresszes nap után megjutalmazzuk magunkat egy "jó" evéssel. Esetleg közben is, hiszen egyébként "semmi jó és érdekes" nem történik velünk.

Ezek az étkezések sokszor rossz, tápértékben szegény, de nagy adag, fölösleges energiát juttatnak a szervezetünkbe.

Az evés nem csak táplálkozás, hanem örömforrás is, ezért természetesen hajlamosak vagyunk túlzásba vinni.

A túlzott evéssel puha párnát növesztünk magunk köré, amely megvéd a fájdalomtól és egyben attól is, hogy valódi kapcsolatba kerüljünk a világgal és másokkal. Meg kell szakítanunk ezt az ördögi kört azzal, hogy elkezdjük magunkat becsülni és a szánk helyett az életünkbe pakoljuk az élményeket.

Már csak emiatt is fontos, hogy céljainkba beavassuk a hozzánk közelállókat és megértessük velük, hogy szükségünk van a támogatásukra. Fontos, hogy komolyan vegyék célkitűzéseinket és támogassanak minket - tanácsolja a 7 és 17 fogyókúrás termékek - életvezetési tanácsadója, Falus Ildikó.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3808 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x