A nő, akinek széttört a haja
Címlap / Szépség-Egészség / A nő, akinek széttört a haja

A nő, akinek széttört a haja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Azért, hogy mindig fényes és csillogó legyen, a hajad megosztok egy történetet, amit hasznosíthatsz a nyáron. Tavaly ősszel egy hölgy aggódva rohant be az üzletembe. Mutatta a haját, ami úgy nézett ki, mint egy kiszáradt szénakazal. Mesélte, hogy a nyarat a Balaton mellett töltötte, nagyon jól telt a nyár egyfolytában a vízben volt, de a haja kezelhetetlenné vált. Órákat tölt a frizurája elkészítésével és mégsem az igazi. Segítségemet kérte.  

Nem sokára itt a nyár és Veled is előfordulhat ez a helyzet!

Mindennek az oka az ózonlyuk. Az ózonlyukon keresztül ózon molekulák jutnak a légkörbe, melyek a bejutás pillanatában szétválnak egy oxigén molekulára és egy oxigén atomra. Miközben nyugodtan napozol vizes hajjal a parton a szabad oxigén/O/ atom összekapcsolódik a hajadban levő vízzel/H2O/ és kialakul egy új vegyület, ami nem más, mint a hidrogénperoxid/H2O2/ ami a hajfestékek és hajszőkítők alapanyaga. Tehát elindul - tudtod nélkül - egy kontrollálatlan szőkítés a hajadban, ami kiszárítja és széttöri a hajad, ha nem védekezel ellene.


Tanácsom, hogy használj mindig extra UV védelemmel ellátott hajápolókat és egyszerűen ne felejtsd el a sapkát, a kalapot! Ezek használatával a nyár csak szép élmény marad.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4529 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x