Belepisiltem egy lila csőbe és ez történt!
Címlap / Szépség-Egészség / Belepisiltem egy lila csőbe és ez történt!

Belepisiltem egy lila csőbe és ez történt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Ismerős az érzés, amikor 4 megpakolt táskával, gyerekekkel (kutyákkal) súlyosbítva mászkáltok valami masszív kis tömegrendezvényen, fesztiválon, népünnepélyen, falunapon, vagy effélén és rád jön a szükség? Előre rettegsz! Vagy fejben tartod, sütögeted hazáig, (ez nem mindig lehetséges) elizzadod, vagy kibékülsz a rettentő büdös mobil WC-k egyikével és kuporoghatsz combizomfeszülésig, nyakadban a cuccal, kint a budi előtt a magukra hagyott, vagy épp egy kedvesnek tűnő idegenre bízott aprónéppel. Utálod? Én igen! 

Legalább ugyanennyire utálom azt is, amikor a különféle méretű leány sarjakat kell a budi fölé tartani, vagy egyáltalán nem környezetbarát megoldásként, a fenekükön végigfolyó, bokára csurgó, vagy egyéb ügyből szó szerint is kifolyólag balesetes módon kell a susnyásban pisilni.

Két – három (sok) szaglászó kutyával nehezítve az ügy még börleszk-jellegűbbé válik. Aki pedig már próbált megvigasztalni egy pucér hátsóval csalánba guggolt 4 évest, az tudja, hogy amiről beszélek, az élet legkeményebb helyzeteinek egyike. (Vonaton pisiltetni egy kislányt? Megvan? Merre csurog? Mindenfelé? Naugye!) 

Már régebben is néztem a neten ezeket az állva pisilős eszközöket, de eddig még nem mertem kipróbálni, ám most a pisiloeszkoz.hu jóvoltából megtört a jég. Kipróbáltuk és megszerettük azonnal. Egyszerűen bele kell pisilni a lila csőbe és kész.


Nem folyik mellé, nem büdös, nem koszos, elöblíthető, higiénikusan tárolható.
Orvosi szilikonból van, puha, egy kicsit nehézkesen, de azért nem túl hosszú idő alatt megtanulható visszatenni a dobozába. A doboz amúgy nagyon apró és könnyen eltehető a táskába. A bőrhöz érve nem meleg, nem hideg, puha, nem irritáló. Pont jó. Ha a helyes tartásra figyelünk, már az első alkalommal elronthatatlan, de ha úgy döntöttünk, hogy éles bevetés előtt még odahaza bénáznánk egy kicsit, akkor a fürdőszobában a zuhany alatt ki lehet próbálni.


A kis eszköznek semmi köze sem Freud Zsiga bácsihoz, sem pedig a péniszirigységhez, ugyanis nincsen olyan formája. Inkább egy csajos - lila kis tölcsér, mint egy lila fütykös.

Nélkülözhetetlen lányos anyáknak, bulizós csajoknak, azoknak, akik egészségügyi okból nem tudnak kuporogni a WC felett, vagy akiknek bejön ez az állva pisilős dolog, mert csak.

Beszerzési forrás>> 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 11254 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x