Kerülj be szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe
Címlap / Szépség-Egészség / Kerülj be szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe

Kerülj be szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Vannak energiák, amelyek segítségedre lehetnek, amikor úgy érzed kevés az önbizalmad, mert túl sok kritika éri a testedet. Az egyik legcsodálatosabb ilyen energiát a szívcsakrádon keresztül tudod magadhoz vonzani, feléleszteni a szeretet, az öröm energiájával együtt. 

Ez segít, hogy a testsúlyod, az alakod is jobb legyen!

Megéri időt szánni arra, hogy szívcsakrádon keresztül gyógyulhass, mert hatással van ez a pozitív energia életed minden területére, Testedre és Lelkedre is.

Ha olyan helyzetben vagy ahol sokat kritizálnak, sok a negatív vélemény amivel illetnek, vagy magaddal vagy valamiért elégedetlen, akkor a szívcsakrádon keresztül lehetőséged van még a testsúlyod, az alakod, vagyis a súlyproblémáid megoldására is.
 
A súlyproblémák ugyanis, olyan lelki terhek miatt alakulnak ki melyek téged szomorúan, kellemetlenül érintettek valamikor a múltban, és a mai napig nincsenek feldolgozva.

A megoldást mindig az adja, amikor a negatív energiák elengedése bekövetkezik, amikor már nem tudnak hatni rád mások ítéletei, véleményei.

A Súlyproblémák megoldása, lelki terhek elengedésével on-line kurzuson több mint 10 órányi videós útmutatóval is segítségedre lehetek, ha szeretnél megszabadulni a súlyproblémádtól, és az azokat okozó lelki terhektől.

Mi történik a súlyoddal, ha nem tudod magad megvédeni, nem tudsz kiállni magadért továbbra sem?

Sajnos ilyenkor a terhek tovább nőnek, tovább rombolják az egészséged, ami súlyproblémához vezet.


Azonban, ha elkezdesz kiállni magadért, megtanulod, hogy milyen egyensúlyban lenni, és elkezded
az önbizalmadat megerősíteni. Például: Elhatárolod magad a kritikáktól, negatív véleményektől, akkor sokkal jobban fogod érezni magadat, mert tudni fogod, hogy Te irányítod az életed.

Igen, lehetséges, hogy kiszállj azokból a régi játszmákból, ahol téged irányítottak, és emiatt sok érzelmi sérülést vettél magadra.

Nem kell tovább cipelned ezeket a sérelmeket, nyomasztó terheket, melyek miatt a tested megváltozott. Mert, ha elkezded megtanulni, azt, hogy milyen egységben lenni magaddal, azt, hogy milyen harmóniában lenni a környezeteddel, akkor a kellemetlen személyek és élethelyzetek eltávolodnak az életedből.

Válaszd a személyes teljességed megélését! Ez segíteni fog, hogy visszaszerezd elveszett önbizalmadat, a tested meggyógyuljon, és szebb legyen, mint azt valaha gondoltad volna.

Tudom, hogy sokan ezektől a szavaktól úgy hiszik, mind ez túl szép, hogy igaz legyen... de a valóság az, hogy akik kételkednek, sosem kezdik el a változás útját, és maradnak a bizonytalanságban, az önbizalom hiányos állapotban. Ők azok, akik engedik, hogy a negatív dolgok tovább mérgezzék a testüket.

Azok járnak jól, akik ezt a szomorú és hiánnyal teli életet már nem akarják tovább élni, hanem hajlandóak tanulni, fejlődni, és tenni magukért.

Ha Te is szeretnéd a pozitív változást, nagyobb önbizalmat, magabiztosságot, és szeretnéd közben jobbá tenni az alakod, akkor szeretettel várlak a Súlyproblémák megoldása lelki terhek elengedésével on-line kurzusra.

Jelentkezz az on-line kurzusra >>

A kuponmezőbe írd be: HARMONET


 

B.Nagy Magdolna
Pénz és párkapcsolati terapeuta, író
www.ezoterikustanacsok.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4420 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x