Miben rejlik a szépség titka?
Címlap / Szépség-Egészség / Miben rejlik a szépség titka?

Miben rejlik a szépség titka?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Nők vagyunk. Fontos számunkra az, amit a tükörben látunk. Nem mindig vagyunk azonban elégedettek a képpel, ami visszanéz ránk. Pedig a szépség mindannyiunkban ott rejlik, s ha értő kezek közé kerülünk, akkor képes túlragyogni a legbensőbb várakozásainkat is. Hogy miben rejlik a titok? Önmagunkban. Igazán szépek ugyanis akkor vagyunk, mikor annak érezzük magunkat. 

Az, ahogyan érezzük magunkat, alapvető hatással van a megjelenésünkre. Amikor rosszkedvünk van, hiába minden igyekezet, nincs olyan smink vagy öltözet, mely képes volna azt valóban elkendőzni, ahogyan viselhetünk akármit, messziről sugározni fogunk mindent túlragyogva, amikor épp boldogok vagyunk.

Test és lélek között tehát kapcsolat van, s bár ennek ténye közismert, sokszor mégis megfeledkezve erről, csak az egyik, vagy csak a másik középpontba állításával igyekszünk pozitív irányú változást elérni.

A Beauty Coaching csapata hisz abban, hogy minden testi és lelki szépségápolással foglalkozó szakmának megvan a létjogosultsága az életünkben, amikor azonban valódi változásra van szükségünk, akkor csak együtt, egymás hatását erősítve képesek létrehozni a kívánt hatást.


Mivel minden nő más, szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki megtalálhassa közülük azt, mely a személyes átváltozását a leginkább elősegíti. Ennélfogva kínálunk komplex programot, ami hétről-hétre vezeti végig a változás útján a résztvevőt, mindig arra a területre helyezve a hangsúlyt, melyre leginkább szükség van a pozitív cél elérése érdekében. Biztosítunk személyes konzultációs lehetőséget olyan esetekben, amikor a változáshoz a személyes problémák, párkapcsolati konfliktusok megoldása szükséges. Szervezünk továbbá különböző fotózásokat, melyek egy különleges élmény keretében teszik lehetővé, hogy a résztvevő felfedezze egy addig talán önmaga számára is ismeretlen arcát, valamint megismerje a pillanatnyi átváltozásban rejlő izgalmat.


 

Szakemberként hisszük és valljuk, hogy minden nő másképp szép.

Ha nem létezne a nők megjelenésében megfigyelhető nagyfokú változatosság, egyhangú, szürke, uniformizált világban élnénk.

Mások vagyunk, egyediek vagyunk, különlegesek vagyunk – ennek elfogadása és hangsúlyozása szépségünk egyik legfőbb forrása.

A Beauty Coaching csapat feladata, hogy erre rámutatva felszínre hozza mindazt, mely a magabiztosság és belső harmónia jegyében képes olyan kisugárzást kölcsönözni, amire nőként mindannyian vágyunk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7043 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x