Öreg vagyok?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Öreg vagyok?

Öreg vagyok?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

A változó kor, mint benne van a nevében is, változást hoz. Belépsz egy új korba, ahol már érett, bölcs és tapasztalt nőként tekintenek rád. Az időseket mindig tisztelet övezi. Ezt elfogadni azonban nem mindenkinek könnyű. Úgy érzed, oda a fiatalságod, a szépséged, a bőröd rugalmassága, és már a férfiak sem fordulnak úgy utánad, mint annak idején? Túl nagy jelentőséget adsz a fiatalság értékének és nem veszed észre, hogy az érettebb kor is mennyi szépséget rejt magában? 

Úgy érzed már nem vagy igazi nő? Nem vagy már fiatal és ezzel el is vesztetted a női mivoltodat? Bezzeg a férfiakat milyen sármossá teszi az ősz haj és a ráncok…

Kár ezen aggodalmaskodni

Nagyon kérlek, ne emészd magad ilyeneken! Hidd el, az érett nőknek is megvan a maguk gyönyörűsége! Bár abban nem tudok neked segíteni, hogy személyesen megadjam neked ezt az érzetet, annyit azonban ajánlhatok, hogy menj el a barátnőiddel táncolni! Akár otthon is, ropjátok a kedvenc zenétekre! Komolyan! Ropjátok egy kicsit! Figyeld meg, milyen vidám leszel utána!


Ha egyáltalán nem szeretsz táncolni és még a gondolattól is kiráz a hideg, akkor tudom neked ajánlani a barátcserje kapszulát. Nem tartalmaz hormont, mégis rendben tartja változó hormonrendszeredet.Nincs káros mellékhatása, természetes barátcserje őrleményt tartalmaz. Szabályozza a ciklusod és csökkenti a változó kori tüneteket.


Facebook oldalamat itt tekintheted meg >>


A barátosnők klubjába pedig sok szeretettel várom azokat a barátosnőket, akik már tesznek is a változásért, vagyis elkezdték az első havi barátcserje kúrát. Mert ők nem csak óhajtják a változást, hanem csinálják is!


Imola, a barátosnőd
(Következő cikkemben elárulom, hogyan válassz orvost, ha már nem tudsz mit kezdeni a menopauza kínzó tüneteivel!) 
 
[ 1579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x