HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Szépség-Egészség / Hatékony felszívódású folyékony liposzómás C-vitamin - a név amit jegyezz meg: Lipovita

Hatékony felszívódású folyékony liposzómás C-vitamin - a név amit jegyezz meg: Lipovita

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Tények , amit mindenki tud a C vitaminról: Ezt alkalmazzák a legtöbben a világon, vagyis a legismertebb vitamin. Antioxidáns hatású, vagyis öregedés lassító. Rossz a felszívódása. De most foglalkozzunk kifejezetten az öregedést gátló hatással!  

 

Rengeteg betegség írható az oxidatív stressz rovására. Ez röviden annyit jelent, hogy a belső egyensúly felborul és gyulladás jön létre a szervezetben melyek jelei fáradtság, fájó ízületek, krónikus betegségek, stb. A szervezet – akár a vas – oxidálódik, öregedni kezd. Szüksége van olyan anyagokra, amelyek ezt megelőzik. Az öregedés, - bár nem betegség – lassítható folyamat.  Az idő múlásával csökken a szervezet kollagén termelése is mely ízületeink, bőrünk állapotát is befolyásolja. A fokozott  C-vitamin bevitel segít a kollagén képződésben. Sok kollagén = egészséges ízület szép fiatal ,feszes bőr.

Támadás a szervezet ellen

 A ma embere nehezen képes bevinni a szervezet optimális működéséhez szükséges mennyiségű és minőségű vitamint, ásványi anyagot , antioxidánst  a mindennapi étkezéseivel. Így a szervezet sem kapja meg a sejtek működéséhez szükséges anyagokat. A stressz, a helytelen táplálkozás, a vegyi anyagok, melyeket sok esetben élelmiszernek álcáznak, folyamatosan bombázzák szervezetünket.

Az oxidációt és a szervezetünkben lévő szabadgyököket csak az antioxidánsokkal lehet csökkenteni. Vajon hogy juthatunk ehhez a legegyszerűbben?

Az egyik legjobb módszer a Lipovita folyékony liposzómás C- vitamin.

 A C vitamin nagy része nem jut el az emésztőrendszeren át a vérkeringésig. Egyszerűen a lefolyóba kerül, mert a bevett C- vitamin java vizelettel kiürül. Számszerűsítve ez annyit jelent, hogy 1000 mg-nál akár a C-vitamin 80%-a tehát, 800 mg távozik anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná.
 

A jól felszívódó, hasznos vitamin útja

Ahhoz, hogy a C-vitamin hasznosuljon a szervezetben, el kell jutnia az emésztőszervekig. Be kell jutnia a vérkeringésbe és onnan a sejtekhez. Kutatók rájöttek, hogyan hasznosul a hatékonyan a szervezetünkben a szájon át bejuttatott vitamin. Ez a formula a liposzómás vitamin.

A liposzómás C vitamin gyártása során alkalmazott megfelelő technológia segítségével olyan apró gömbök (liposzómák) jönnek létre, amelyek membránja (külső burka) igen hasonló az élő sejtekéhez, ezért a liposzómákban lévő C-vitamin könnyen bejut a sejtek belsejébe, szelektíven célba juttatva a bennük lévő hatóanyagokat. Az apró gömbökbe beburkolt C-vitamint a ""csomagolás"  megóvja pl. a  gyomorsavtól így nem bomlik el.

liposzima 

A liposzómás C-vitamin hatékonyan felszívódik. 

A liposzómás vitaminok bio hasznosulása magas, a szájon át szedhető vitaminok között . Mikroszkópikus mérete miatt könnyen átcsusszan a nyálkahártyán és  a bélfalon így bejutva a vérkeringésbe és a sejtekbe. A Egyszerűen, szájon át szedhető, mint bármelyik vitamin.

Ez az értékes vitamin, mely valóban oda jut el, ahová fogyasztója szeretné, nem csak az öregedést lassítja, erősíti az immunrendszert, de még a pénztárcát is kíméli.

Egy üveg =egy havi adag =40 000 mg
Nem tartalmaz cukrot csak természetes növényi kivonatot (Steviat), használunk az édesítésére.

 

liposzóma íz


Ha fontos Önnek a saját, és családja egészsége válassza a hatékonyan felszívódó, narancsízű Lipovita folyékony C-vitamin készítményt.
 

Ide kattintva még többet megtudhat >>

 


(X)
 
 
[4710]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x