Ha nem ő maga mondja, el sem hinnénk ezt Aleskáról!
Címlap / Szépség-Egészség / Ha nem ő maga mondja, el sem hinnénk ezt Aleskáról!

Ha nem ő maga mondja, el sem hinnénk ezt Aleskáról!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Az Aerial Hoop szerelmese jó ideje Sáfrány Emese, művésznevén Aleska. A szépség már tanítja is ezt a különleges, vaskarikán végzett mozgásformát és ehhez bizony jó kondiban kell lennie, nem engedheti meg magának, hogy felszaladjanak a kilók. Ezt a trükköt veti be! 

Egy légtornász számára az ideális testsúly létfontosságú, hiszen a magasban csak a saját izmainak erejére hagyatkozhat és már néhány plusz kiló is megnehezíti a dolgát. Aleska pedig már hosszú évek óta mutatja be különleges tudását a légtánc karikán.

- Finomított liszt- és cukortartalmú ételeket már jó ideje nem fogyasztok. Viszont szénhidrátra szüksége van a szervezetnek, főleg egy olyan izommunka során, amit én is végzek. Meglehetősen nehéz olyan szénhidráttartalmú élelmiszereket találni, amiben nincs mesterséges adalékanyag, vagy épp színezék. Ezért örültem, hogy rátaláltam a 7és17 lapkenyérre, amit bárhol, bármikor el tudok fogyasztani, még akkor is, ha épp úton vagyok, hiszen nemcsak bemutatókat tartok, de tanítom is a légtáncot. – mondta el a gyönyörű légtornász.


Kicselezi a hízást

Mint mindenkinek, úgy Aleskának is van olyan kedvenc étele, amit nem ehet szabadon.

- Az az igazság, hogy hízékony családból származom, így rám is gyorsan felugranak a kilók, ha nem vigyázok eléggé a táplálkozásomra. Mivel pizzát egyáltalán nem eszem, bár szeretem, a 7és17 pizzás lapkenyere pont nekem való. Nem hiszek a folyamatos diétázásban, inkább azt vallom, hogy a kiegyensúlyozott és egészséges életmód a titka a testsúly megtartásának. Ezért is jók ezek a speciális fogyókúrás termékek. Mivel én naponta ötször eszem és alaposan megtervezem, hogy mikor milyen tápanyagokat fogyasztok, az uzsonnámat szoktam kiváltani a lapkenyérrel, hiszen mindent tartalmaz, ami az egészséges életmódhoz kell, viszont nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot. – árulta el a szépség, akit nemcsak azért irigyelnek a nők, mert csodásan néz ki, hanem azért is, mert nem hat rá a csokoládé varázsa!

- Nem igazán vagyok édesszájú, így az édességnek is beillő 7és17 termékeket még nem kóstoltam meg, de biztos vagyok abban, hogy hamarosan elcsábulok valamelyik kedvéért. – nevetett fel Sáfrány Emese, azaz Aleska.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8460 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x