Mi folyik itt?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Mi folyik itt?

Mi folyik itt?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-26

Kell-e mondjuk, hogy ami folyékony, az jobban felszívódik? És így jobban is hasznosul a szervezetben… 


Kell-e mondjuk, hogy az a jó, ami természetes? Az egészségünk szempontjából nélkülözhetetlen hatóanyagok ténylegesen csak a maguk természetes közegében tudják kifejteni a tőlük várt jótékony hatást. Ha kivonjuk ezeket a lételemeket, hogy később mesterségesen előállított formában fogyasszuk őket, akkor egészen más eredményre számíthatunk.

KAPSZULÁK | POROK | FELDOLGOZOTT ÉLELMISZEREK

És kell-e mondjuk, hogy a szervezetünk számára az a jó, ami friss? Egy pucolatlan zöldség, vagy gyümölcs jóval tovább megőrzi beltartalmi értékeit, mint a műanyagpalack a boltok polcain.

Igen ám, de egy zöldséget, vagy gyümölcsöt nem mindig van kedvünk elrágcsálni. Ráadásul a szükséges mennyiségű hatóanyag beviteléhez igen nagy halomban kellene fogyasztanunk.

Akkor mégis hogyan juthatunk hozzá ezekhez az ásványi anyagokhoz, vitaminokhoz és nyomelemekhez a leghatékonyabb módon? Lehetne értékesebb formában is hasznosítani az étkezőben jelenleg csak asztaldíszként pompázó gyümölcskosarat?

A Harmonet olvasójaként a megoldást már bizonyára ismered. Hadd mutassunk most valamit mégis, ami forradalmasíthatja az eddigi megoldásokat! Igen, a gyümölcsprésről van szó. De lássuk be! Kinek hiányzik az a macera, amit az eddigi gépek használata jelentett? Hosszadalmas és fáradtságos munkával sikerült a konyhát csatatérré változtatni egy pohárka halvány löttyért, majd jöhetett a mosogatás.

De ennek most vége!

Legyen társad egy igazán tetszetős, végtelenül könnyen használható EuJuicers gyümölcsprés, nyerd ki a gyümölcsök és zöldségek legjavát, és közben maradjon tiszta a konyha! Bizonyítékul szolgáljon ez a videó:Tetszik az ajánlat?

Az EuJuicers prések mellett nemcsak olyan italokat készíthetsz néhány perc alatt, melyek valódi energiával töltenek fel, de holnap is lesz kedved elkészíteni a család minden tagjának!(X)
 
 
[ 4081 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x