Te használsz hajzselét?
Címlap / Szépség-Egészség / Te használsz hajzselét?

Te használsz hajzselét?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Kedves ZSELÉ! Nem bírom tovább, úgyhogy nagyon sok átsírt éjszaka után rávettem magam és kipakolok, ha úgy tetszik, tiszta vizet öntök a pohárba. Elegem van! Elegem van belőled! Nincs mit szépíteni ezen, ennyi a mondanivalóm! Ez a levél, -igen-, panaszkodós hangvételű. Nem érdekel, az sem ha zavar, mert hónapok, sőt évek óta tűröm amit csinálsz. Igyekszem helyrehozni nap, mint nap, amit elrontasz! Van fogalmad róla hányszor néztem csendben, egy szót sem szólva, ahogy felkenődsz a hajra és a fejbőrre, reggelente?  

Simogatva, igazgatva? Egy szavam nem volt! Sosem!

Némán néztem végig minden alkalommal, ahogy tapadsz a kis molekuláiddal egyik hajszálról a másikra, ragacsos kis lényeddel.. Arról nem is beszélve, hogy milyen kéjenc grimaszokkal vagy képes a hajszárító levegőjében fejet hajtani a simogatásoknak! Eleinte még nagyon jó volt a viszonyunk, de erre biztosan te is emlékszel. Belementem, hogy ne hívj hidrolipid rétegnek, vagy savköpenynek, mert belefért a viszonyunkba! Minden este, amikor hazaérünk, csendben fogom meg a remény remegő kezét, hátha ma lesz az a nap, amikor lemosnak, ,, hátha ma ,, De a remény hűtlen hozzám, ahogy te is.. Rajta maradsz a fejbőrön éjszakára… nincs kimosás, még vízzel sem! Te meddig bírnád így?


Annyira már ismersz, hogy csak a legvégső esetben nyúlok ilyen eszközökhöz, de úgy érzem ez a pillanat már régen itt van. Tudod, ahogy az elején, most is hajlandó vagyok kompromisszumot kötni! MOSÓDJ KI ESTÉNKÉNT LEGALÁBB VÍZZEL! Képtelen vagyok tovább féken tartani a rendszert. Így tönkre fog menni a fejbőr!! A tegnapi este volt az utolsó csepp, elengedtem a gyeplőt.

 
 
A fejbőr hámlani fog vagy zsírosodni, és viszketni majd eldönti melyik, a hajad ritkulni fog vagy elvékonyodni, és védőrétegre, mint olyanra (rám!) ne is számíts. Nem bírom tovább. Ha még van benned annyi szeretet a saját környezetünk irányába, akkor veszed a lapot. Ne kezeld ultimátumként ezt a levelet, mert nem az, csupán tényközlés. Ez fog történni, ha nem mosódsz ki legalább vízzel esténként. Ne haragudj, ha ismétlem magam, de nagyon szét vagyok esve.

Szívélyes üdvözlettel régi barátod: a fejbőr védőrétege.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7535 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x