Biosmink - ezzel megmentheted a Földet?!
Címlap / Szépség-Egészség / Biosmink - ezzel megmentheted a Földet?!

Fürjes Orsolya

Biosmink - ezzel megmentheted a Földet?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-05

Vajon ez elég, hogy ezt használd? Mi késztethet egy nőt arra, hogy biosminket használjon? Csak a trendek követése, vagy egy erőteljes környezettudatosság, amikor elsősorban arra gondol, hogy milyen jót tesz ezzel a környezetének? Biztosan akad ilyen nő is, aki elvetemülten védi a környezetét, és ezért használ mindenből bio-t. De azért valljuk be őszintén nem ez a jellemző. Minden tiszteletem az övék, szeretem őket, hiszen elhivatott környezetvédő vagyok én is.  

Van azonban más is a két szélsőség között. Kik ezek a nők? Érdemes egy kicsit elgondolkodni ezen, mert lehet, hogy Magadra ismersz...

Mikor forgat fel egy nő mindent a natúr- és biokozmetikumok után?

Hát amikor elege lett abból, hogy bármi, amit a bőrére kent, égette, csípte az bőrét. Vagy könnyezett, mint a Niagara, minden alkalommal, mikor szerette volna kisminkelni a szemét. Na és aki „csak” pattanásos, vörösödik, netán tele lesz grízzel, piros pöttyökkel?


Ezeket szó szerint a saját bőrömön éreztem én is. Elsőként az allergiás reakciókat, de nem tudtam, hogy azok. Aztán véletlenül megtudtam, hogy a kozmetikumokban milyen sok mérgező, káros anyag van, mint például a kőolajszármazékok, parabének, szintetikus parfümök. Akkor „hobbi bio” lettem, csak úgy, a magam kedvéért lecseréltem mindent. Már ekkor észre vettem, hogy milyen sokat javult a bőröm állapota. Akkor már tudtam, hogy a korábbi állapot nem volt normális.
Egyedül a sminkekkel nem boldogultam. Egyszerűen nem találtam alternatívát.

 
Amikor a sminkes vizsgámat csináltam hagyományos, profi termékekkel, már fel sem vettem, hogy totálisan vörös és bedagadt a kezem. Úgy gondoltam, csak én vagyok ilyen defektes. Akkor azonban már annál inkább megszólalt bennem a vészcsengő, mikor az egyik modellem kis híján anafilaxiás sokkot kapott. Az egész arca bevörösödött, felduzzadt, és nehezen kapott levegőt…

Én ezen a ponton mondtam azt, hogy soha többet mérgező sminket senkinek! Azóta tudatosan, csak és kizárólag biosminket használok, nem véletlenül lettem az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese.

Ha a cikkemet olvasva Magadra ismertél, tedd fel magadnak a kérdést: Meddig akarod még magad mérgezni?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3757 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x