Pandora karkötők és charmok világa
Címlap / Szépség-Egészség / Pandora karkötők és charmok világa

Pandora karkötők és charmok világa

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Alkalomhoz, ruhához, sminkhez, hangulathoz keresel megfelelő karkötőt, ami igényesen kidolgozott és megfelelően kommunikatív? Mit szólnál egy olyan karkötő családhoz, ami tetszés szerint bővíthető, variálható az adott körülményekhez, az adott személyhez tökéletesen hozzászabható? Mit szólnál egy egyedi megjelenésű karkötőhöz, ami csak Neked van?  

A pandora charm-karkötő rendszere

A Pandora ékszer világcég a 80-as években Dániában született, a dán aranyműves, Per Enevoldsen és felesége, Winnie 1982-ben alapították meg ékszerüzletüket a dániai Koppenhágában. Az elmúlt 30 év peedig meghozta a sikert, a Pandora ma már a világ 3. legnagyobb ékszergyártója.
 
A Pandora sikerének egyik nagyon fontos összetevője, a Pandora új filozófiájú, tetszőlegesen kombinálható karkötő-charm rendszere, ahol egy általában ezüst karkötőre tetszőleges számú és formájú úgynevezett charm (kis medál) fűzhető fel, egyedi megjelenést lehetővé téve.


 
A kézzel megmunkált sokoldalú karkötők mind gyönyörű, tartós anyagokból készülnek. A karkötő az alap ékszer a Pandora kollekcióiban. Minden nő megteremtheti saját stílusát a sterling ezüstből, a különleges ötvözetből készült és 14 karátos rózsaarannyal futtatott Pandora Rose és 18 karátos arannyal bevont Pandora Shine  karkötőkkel és a csillogó charmokkal.
 

A charmokkal diszíthető karkötő kollekciók


Az első Pandora variálható karkötő típus Moments karkötő családként mutatkozott be a 2000-es évek elején és rögtön hatalmas siker lett. A Moments a Pandora karkötők legrégebbi, kipróbált alaptípusa, strapabíró, mutatós, bevált felépítésű és biztonságos kapoccsal szerelt. Természetesen nemcsak karkötők, de karperecek is léteznek, amelyek charmokkal kombinálhatóak.


 

A karkötőkre felrakható Pandora charmok kínálata hatalmas, amióta a Pandora charmokat gyárt azóta több ezer különféle motívummal diszített charm látott napvilágot, de minden évben bővül a kínálat, hisz folyamatosan új kollekciók jelennek meg.

Pandora: a Reflexions és a Me

Időközben azonban a Moments család mellett megjelent két újabb elven összerakható karkötő kollekció is a Pandoránál a Reflexions és a Me. A kollekciók nem kompatibilisek egymással, cserébe karakteresen eltérő megjelenéssel bírnak.

 
A reflexions egy inkább visszafogottan elegáns megoldás, ahol a magas minőségű fémekből szőtt rugalmas, hálós kialakítás kecsesen simul a csuklóra. A Reflexions charmok is mások mint a Moments esetében, általában laposabbak és felcsúsztatva a karkötőre szinte egy síkba kerülnek a fémhálóval. A letisztult stílusú Reflexions  karkötő egy-egy charmmal tökéletes választás a hétköznapokra, míg több charmmal kombinálva garantálja, hogy kitűnsz majd az este forgatagából is.

 
A legfiatalabb újdonság a Pandoránál a Me karkötő és charm megoldás, ahol a kisebb, egyszerűbb, olcsóbb ékszercsalád volt a fejlesztők célja.A Me charmok a klasszikus kígyólánc és a merev karperec karcsúbb, finomabb verzióin köszönnek itt  vissza, de ebben a kollekcióban találkozhatunk nagy láncszemekkel ellátott karkötőkkel is. További játéktér, hogy a Me charmok bizonyos nyakláncokra is felkapcsolhatóak, összhangot teremtve a karkötő és nyaklánc megjelenése között.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 2773 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x