Hogyan védekezzünk a leégés ellen?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Hogyan védekezzünk a leégés ellen?

Hogyan védekezzünk a leégés ellen?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

Ahogy évről évre tágul az ózonlyuk, úgy lesznek egyre életveszélyesebbek az éltető napsugarak. A vonzó barnaság reményében idén is sokan viszik vásárra a bőrüket. A bőrrák és egyéb fenyegető nyavalyák megfelelő védőfelszerelés használatával elkerülhetőek. Ehhez adunk most tanácsokat. 


Rendezvénynaptár
Földrajzi adottságaink miatt az áprilistól októberig terjedő időszak a legveszélyesebb a testünket borító hámrétegre. Ilyenkor aztán az UVA és UVB sugarak kíméletlen csapást mérnek a bőrünkre. Kizárólag a magas fényvédő hatású krémek biztosítanak időszakos védelmet ellenük.
napfény elektromágneses energia, amely elektromágneses hullámok útján terjed. Egészségileg a legfontosabb tartományai: az ultraibolya (UV) sugárzás, mely láthatatlan a szemnek; a látható fény, ami lehetővé teszi a látást; és az infravörös sugárzás, ami a fő hő forrásunk, és szintén láthatatlan.


Vigyázat: bőrrák!

A túlzott napozás ismerten összefügg a különféle bőrrákok, a szürkehályog és más szembetegségek kockázatával, csakúgy, mint a felgyorsult bőröregedéssel. Szintén károsan befolyásolhatja a fertőző betegségekkel szembeni ellenálló képességet és veszélyezteti az oltások hatékonyságát is.

Ha túlzásba visszük a napfürdőzést, az számos krónikus bőrelváltozást eredményezhet. Ezek közé tartoznak a különféle bőrrákok (melyek közül a melanoma fenyegeti legjobban az életet), az anyajegyek számának emelkedése és egy sor más elváltozás. A szövetek UV károsodását gyakran mint “fény miatti öregedést” jellemzik. A fény miatti öregedés az emberek kinézetét öregebbé teszi, mert a bőrük elveszíti feszességét, és így az megereszkedik és ráncosodik. A fényvédelem egyik elsődleges szempontja tehát a bőrrák megelőzése, amely hazánkban a leggyakoribb rákbetegség. Az ideális fényvédőt legalább olyan nehéz megtalálni, mint az ideális partnert. Sok követelménynek kell megfelelnie, hogy nyugodt szívvel emeljük le polcról és csengessük ki érte a nem kis kaliberű pénzösszeget.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1715 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x